originál komentáře u knih
Velice dobrá kniha s myšlenkami, které na mě dotírají i měsíce po přečtení.. Stojí za to.
Asi ji budu muset přečíst znova, tolik myšlenek se nedá vstřebat najednou. :)
Nejlepší jsou ty hlášky :D
Estragon: Co je to?
Vladimír: Vypadá to jako vrba.
Estragon: Kde má listy?
Vladimír: Asi je uschlá.
Estragon: A je po smutku.
Mám tuhle knížečku moc ráda. Minule jsem ji zase celou zhltala v knihkupectví při čekání na vlak. Ta se neomrzí. :)
Já bych tuto knihu pojmenovala: Čtěte s tužkou v ruce. Aby po přečtení každému došlo, že odpověď na otázku jak si dělat efektivně poznámky, je už v názvu. Ale je fakt, že mě kniha motivovala, abych si k tématu Zettelkasten dohledala více na internetu. Pokud váháte zda číst nebo ne, doporučuji najít si blog Elišky Šestákové, kde je to slušně vysvětleno a nezabere to věčnost.
Chtěla bych si přečíst konec...
Škoda, že není.
Povinná četba. Podle naší učitelky na český jazyk to jednou pochopíme. Otázka je, jestli to kdy budu číst znova. Knihu jsem četla násilím a nebavila mě. Když tak komentář opravím až to pochopím. :)
Hm už to chápu trochu víc, nějak se ve mě to téma rozleželo :)
přečteno v angličtině, za mě teda fakt dobrá kniha která se s tím ne**re
Těsně před koncem jsem byla z knihy docela zklamaná, ale autorce se záhadným způsobem podařilo na posledních stránkách můj dojem trochu změnit. Podruhé číst ale asi ne :)
No a zbývá jen začít se těmi pravidly řídit a zbytek bude hračka :D
Super knížka, historie vývoje teleportů mě ještě teď dohání k slzám (smíchu, samozřejmě :D) a celkové podání budoucnosti je geniální. Autor má jistě skvělou představivost. Nebo už tam byl a vymyslel stroj času? :)
Velmi zajímavá sci-fi kniha a nejdřív jsem nemohla uvěřit, že autor přemýšlí o podobných věcech jako já. Kdo nemá rád sci-fi nejspíš ani nepochopí tuto knihu.
Docela fajn kniha, ale vadí mi promluvy autorky. Nemám ráda když mi někdo říká co mám dělat a kde mám psát jaké hashtagy. Jinak je to spíš souhrn rad jak si ulehčit převážně pracovní život.
Velmi dobře napsaná kniha, vysvětleno tak trochu s vědeckým náhledem. Objasňuje co je důležité v prvním roce života dítěte pro jeho správný růst. Řeší nejčastější problémy a otázky. Doporučuji.
zatím mi přijde slabší než jednička...
Konkrétně se mi nelíbí jak se kocour snaží lidi přesvědčit že ví všechno mnohem líp a poučuje nás. Asi to bude tím že nemám ráda knihy které mi říkají jak mám co dělat. První díl mi přišel o dost volnější a s lepšími myšlenkami, nicméně ještě tak docela nemůžu soudit, jsem asi ve třetině.