Ossinky Ossinky komentáře u knih

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Opět skvělé napětí, moc dobře se kniha četla, za mě palec nahoru.

11.04.2019 5 z 5

Oběť Oběť Arnaldur Indriðason

Nebavilo....

08.04.2019 1 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Naprosto skvělá kniha, perfektně napsaná, napínavá od začátku do konce, vůbec nebyl problém se do ní začíst, těším se na další od R.Bryndzy.

03.04.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvěle vykreslený psychopatický manžel, moc dobře se četlo a těžko odkládalo, přečteno za pár ní. Mám k přečtení další o této autorky tak jsem zvědavá zda bude stejně tak skvělá jako tato.

03.04.2019 5 z 5

Zakázané ovoce Zakázané ovoce Jojo Moyes

Zajímavý příběh, ale ke konci "průhledný". Hezky se četla.

02.04.2019 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Trošku zklamání po všech těch krásných knihách, v polovině jsem to vzdala, vůbec mě to nebavilo....

02.04.2019 2 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Jedna z nejlepších knih od Jojo, opravdu mě vzala za srdíčko, tolik "chybných" náhod a tolik urputnosti. Moc hezký příběh, skvělá oddychovka.

02.04.2019 5 z 5

Na okraji Na okraji Lina Bengtsdotter

Hezky se čte, za pár dní byla přečtená, žádné brutální scény, jediné co mi vadilo, byl styl psaní: přímá řeč, ne vždy byla v uvozovkách a bylo napsáno jako myšlenka a přitom to dotyčná osoba opravdu řekla...tak to bylo takové zmatečné a musela jsem se chvílemi vrátit o pár řádek zpět. Jinak není co vytknout.

01.04.2019 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Skvělá kniha, příběh napínavý a mrazivý, těším se na poslední díl. V poslední době to nejlepší co jsem četla.

26.03.2019 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Asi nejdrsnější Keplerovka, chvílemi jsem musela odkládat, brutality bylo až moc, některé pasáže byly tak brutální že to bylo až přitažené za vlasy.

26.03.2019 4 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Velmi silný příběh, zůstal mi v myšlenkách několik dní po dočtení, jsem máma a po celou dobu jsem si říkala jak jsem šťastná že mám zdravé dítě....

26.03.2019 5 z 5