ovsemzectu ovsemzectu komentáře u knih

Fáma Fáma Lesley Kara

Můj první knižní thriller...
A určitě ne poslední. Kniha byla (alespoň pro mě) opravdu napínavá. Líbila se mi. Klidně si ji přečtu znovu.

31.08.2020 5 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Skvělá kniha. Doporučuji!

27.08.2020 5 z 5

Všetky skvelé miesta Všetky skvelé miesta Jennifer Niven

Divná kniha. Nevím co si o ní myslet. Možná je to tím, že jsem měla velké očekávání, protože má kniha vysoké hodnocení a je vychvalovaná, nevím. Znovu ji nejspíš číst nebudu.

27.08.2020

Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Garrettovi jsem si zamilovala. Naopak Samantinu mámu jsem neměla ráda.
Nevím jestli si přečtu další díl.

30.05.2020 3 z 5

Posmrtný život Holly Chaseové Posmrtný život Holly Chaseové Cynthia Hand

Sice mi chvíli trvalo než jsem se v ději a postavách zorientovala, jelikož jsem neviděla/nečetla originální vánoční koledu, ale tahle kniha je podle mě skvělá. A hlavně ten konec!
Jedině doporučuji!

27.05.2020 5 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Moje první knížka od autorky a určitě ne poslední. Knihu jsem přečetla za 2 dny. Líbila se mi tolik, že jsem ji asi den po přečtení začala číst znovu, což nemám ve zvyku. Knihu doporučuji! Je čtivá a milá.

13.05.2020 5 z 5

Zámek v oblacích Zámek v oblacích Kerstin Gier

Zpočátku jsem se vůbec nevyznala kdo je kdo, kvůli množství postav. Bohužel jsem až po dočtení zjistila, že je na posledních stránkách výpis všech postav, které se v knize alespoň na chvíli objeví. Hlavní zápletka, ač byla až téměř na konci knihy, byla (dle mého názoru) velmi napínavá.
Toto byla moje první a určitě ne poslední kniha od této autorky. Už teď se těším na další...

13.05.2020 4 z 5

Dvojčata v průšvihu Dvojčata v průšvihu Jacqueline Wilson

Tuto knihu jsem přečetla jako první od Jacqueline Wilsonové. Bylo to kvůli čtenářskému deníku. Kniha se mi líbila a tak jsem si v knihovně půjčila další knihu od téže autorky. Její styl psaní a její knihy mě upoutaly natolik, že jsem jich přečetla už 45 a na dalších asi 12 se chystám.
Tuto autorku rozhodně doporučuji!

07.01.2020 4 z 5