p.pavlina komentáře u knih
Je to první kniha, kterou jsem od tohoto autora četla a moc se mi líbila. Děj byl svižný a napínavý do samého konce. Stylem to opravdu připomíná příběhy pana Vondrušky.
Kniha je sice zajímavá, ale není tak poutavá jako jiné knihy od pana Vondrušky. I přesto si další díly ráda přečtu. Je to pro mě taková oddechovka.
Pro mě je toto nejslabší kniha od pana Vondrušky. Nezaujala mě a začetla jsem se do ní jen velmi těžko.
Ani sama nevím proč, ale knihu jsem si zamilovala a utkvěla mi v paměti. Moc se mi líbila atmosféra příběhu a pokaždé, když si na ni vzpomenu, vyvolá ve mě milé vzpomínky.
Další díl a opět skvělý.
Opět parádní vyprávění o osudech rodiny Prokopů. Není těžké se s rodinou sžít a sledovat osudy jejích členů.
Další skvělá detektivka od mého oblíbeného autora. Zajímavá zápletka a překvapivé rozuzlení.
Kniha se mi moc nelíbila. Dokonce ani samotné pokračování příběhu mě nijak nezaujalo, asi jsem prostě čekala víc.
Další příběhy soudce Ti jsem si moc užila. Je to pro mě taková detektivková oddechovka.
Další skvělý díl této série, i když je fakt, že rodinné vztahy mi dávají čím dál více zabrat.
Tuto knihu mám velmi ráda. Oblíbila jsem si jí na základní škole v rámci povinné četby a alespoň jednou za rok se k ní ráda vracím.
Od knihy jsem čekala trochu více. Dle mého názoru je to jen jeden z mnoha pohledů, jak jíst v této moderní době, kdy máme na výběr spoustu možností a směrů, jak se stravovat.
Čtení jsem si opravdu užila. Zápletka byla velmi zajímavá a zároveň byla kniha odpočinkem, který jsem od ní očekávala.
Velmi napínavá kniha plná nečekaných zvratů. Nevěděla jsem ani pořádně, koho vlastně obvinit. Ale konec mě teda dostal.
Kniha se četla velmi dobře a příběhy Prokopova rodu byly velmi zajímavé. Až je mi líto, že série končí.
Moc hezky zpracované recepty a jejich rozdělení do skupin podle účinku. Doporučuji pro ty, kteří začínají se smoothie.
Děj opět hezky plynul a knihu jsem zhltla během dvou dnů. Skvělé čtení.
Velmi napínavé, ale bohužel krapet překombinované, až jsem se občas trochu ztratila.
Moje první kniha, kterou jsem četla a naprosto jsem "Keplerovi" propadla. Musela jsem si přečíst hned předchozí díly a s napětím vždy čekám na další.