Pajina324 komentáře u knih
Wau,,jak se říká přečteno jedním dechem! Po Sběrateli přání jsem si říkala, že se mi to už asi nepoštěstí, večer vzít do ruky knihu a dočíst ji v brzkých ranních hodinách..a je ti tady :) Příběh poutavý, hlavní hrdinové sympatický, zase pohlazeni pro mé romantické čtenářské srdce
Líbilo :) čtivé,milé, plné emocí,, první díl mě vtáhnul více do sebe, ale i tak jsem hltala stránku po stránce!
Roztomilé, čtivé, oddechové, předvídatelné, ale mám tuhle autorku proste ráda :)
Tahle kniha chytne za srdce,, střídal se smích a pláč. Vím, že u spousty čtenářek klišé s těžším podtextem,,ale přiznejme si to, potřebujeme tyhle příběhy, které donutí tep zrychlit a trochu se zasnít, ale i prožít smutek. Pěkně napsané, vyzkouším další knihu od autorky.
Oddechový, ale i napínavý příběh. Čtivé,romantické,milé
Úžasný příběh, doporučuji. Plynule se prolíná vyprávění z minulosti a dokresluje zápletku. Zase kniha co v sobě nese nějaký smysluplný příběh, i když fantasy :)
U téhle spisovatelky se vždycky zasměji od plic, příběhy jsou vtipné a milé :)
Opravdu jsem se od srdce zasmála, vtipně napsáno :) zbytek je klasický příběh, nenadchne ani neurazí, prostě oddechovka!
Noo, tohle bylo opravdu nečekané :) Abych řekla pravdu, myslím, že se mi někdy studem červenaly i vlasy :D Doporučuji, ale nečekejte pohádku, kterou by to mělo na první pohled zavánět!
Paráda! Úplně něco jiného po dlouhé době v tomhle žánru. Doporučuji
Pokračování Elegantního hříchu, nezklamalo. Čtení stejně příjemné jako u prvního dílu
Příjemné oddechový čtení, pěkně plynulý příběh
Konečně po dlouhé době něco jiného. Hezký příběh, prolínání děje se vzpomínkami. Bavilo mě to a četlo se to lehce a jedním dechem.
Milá kniha, opravdu mě upřímně rozesmála i rozplakala. Četla jsem dříve než viděla film.