palec

O malinko slabší než předchozí dvě knihy, ale pořád velmi dobrá zábava.

Jacka jsem se chystal číst asi tak před dvanácti lety. No konečně na to došlo, bytˇ formou audioknihy. Je to fajn čtení na léto. A podání pana Fridricha je top.

Poslouchal jsem jako audioknihu a co musím vyzdvihnout jako první je to, jak knihu namluvili paní Ježková a pan Vondráček. Děj samotný velmi dobře plyne a je napínavý, takže 100%.

Paráda. Přehledný děj a velmi čtivá kniha. Hned otevíram další díl. Po Ryanově Královně ohně je to balzám.

Moc dobře se čte tahle série. A detaily vražd jsou velice pikantní.

Neválel jsem se u čtení smíchy, ale usmíval po celou dobu čtení.A tak je to správně.

Nemůžu si pomoct, ale v tomhle žánru je podle mě pan Kopřiva nejsilnější.Čtivost, napětí, hlášky.Nemám jedinou výtku.

No, subjektivně, netáhlo mě to.Ale dočetl jsem a příběh není špatný, jen mi asi nesedí styl vyprávění.

Tak mi bylo ctí, dočíst poslední knihu od excelentního spisovatele.Díky pane Sapkowski!

Naučná literatura z pera pana Vondrušky, to nemůže dopadnout špatně.Akorát je to malinko stručnější.

Netradiční styl vyprávění a velmi zajímavý příběh dělají z knihy velice příjemný zážitek.Východní literatura má dalšího skvělého autora.A poklona super nakladatelství Host.To nezklame.

Škoda jen, že pan Hlávka nenapsal více dílů.Možná nejlepší díl série.

Nádherně napsaný příběh, atmosférou starého Londýna doslova "nadupaný".Nečekejte klasickou detektivku, ale kniha vás určitě nezklame, pokud se rozhodnete si ji přečíst.