pandem pandem komentáře u knih

Dům v Matoušově ulici Dům v Matoušově ulici Tereza Boučková

Začátek knihy se četl velmi dobře, vtáhl mě do děje a četl se "takřka" jedním dechem, ale postupem stránek "tah" začal uvadat, což je škoda. Přesto nelituji času stráveného s touto knihou.

07.11.2024 3 z 5

Klekánice Klekánice Tereza Bartošová

Polovina knihy velmi dobře čtivá, děj pěkně ubíhá, skvělé dialogy. Konec už trošku zadrhával v uvěřitelnosti, ale pokračování si rád přečtu.

17.10.2024 4 z 5

Dlužná částka Dlužná částka Eva Tvrdá

Podle komentářů jsem od této knihy nic moc nečekal, ale nakonec se mi nečetla špatně. Je to taková (ne)detektivka.

03.10.2024 3 z 5

Prokletí rodu Janoviců Prokletí rodu Janoviců Vlastimil Vondruška

Můj oblíbený autor, přečteno jedním dechem.

20.08.2024 5 z 5

Báječný krámek s čokoládou Báječný krámek s čokoládou Jenny Colgan

Sice kniha mimo můj žánr, ale velmi mě překvapilo jak mě autorka vtáhla do děje a jak se kniha příjemně četla. Velmi příjemné oddechové čtení.

20.08.2024 5 z 5

Uvidíme se v srpnu Uvidíme se v srpnu Gabriel García Márquez

Miluji knihy od GGM a ani tato "jednohubka" mě nezklamala. Nádherný jazyk, skvělé téma, jeho popisy postav, prostředí..... a tak jsem rád, že Gabův ortel : "tahle knížka je nic, musí se zničit." , se nestal.
Výborné čtení na srpnový podvečer.

11.08.2024 5 z 5

Kdybys mě teď viděla Kdybys mě teď viděla Cecelia Ahern

Kdyby nebylo čtenářské výzvy, tak po ni ani nešáhnu.

05.06.2024 1 z 5

Případy Šumavského policejního rady Případy Šumavského policejního rady Karel Fořt

Skvělá knížka pro pauzy mezi prací, aspoň tak jsem si to naordinoval já. Žádná květnatá, težká, beletrie, jen plynoucí příběhy. Výborný relax

09.04.2024 4 z 5

Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

Dobrý námět, za mě, dobře napsané, dost surové a závěr mě dost šokoval. Ale jedno přečtení stačí.

01.04.2024 3 z 5

Neobvyklý typ Neobvyklý typ Tom Hanks

Knihu jsem přečetl, neurazila, ale ani neoslovila. Některé povidky jsou dobré, ale žádná, která by mě vyloženě vtáhla.

22.02.2024 2 z 5

Sto roků samoty Sto roků samoty Gabriel García Márquez

Tohoto autora mám velmi rád a často se k jeho knihám vracím. V knize je vše - láska, vášeň, válka, samota, magie, smrt. Občas jsem se ztrácel ve jménech, takže jsem si našel rodokmen a bylo to.

01.02.2024 5 z 5