PanKérka komentáře u knih
Rozhodně další ze skvělých knih od Kinga. Ačkoliv řekla bych, že už jsem od něj četla i lepší věci. Ale na tohle si rozhodně nestěžuju. Nejvíc mě zaujalo Prodlužování času. Škoda, že to nejde v realitě. Ačkoliv to neštěstí bych asi nesla těžko i u někoho, koho opravdu nenávidím..
První díl mi sice přišel zajímavější, ale ani tento nebyl k zahození. Sice jsem si dost často říkala, proč to vůbec čtu, jelikož mi za Nicka z toho bylo občas divně. Vážně bych nechtěla být v jeho kůži. Už se ale strašně těším na to, co bude následovat po tom "příjemném" obědu.
Každý díl je čím dál tím lepší. Rolandovo dětství bylo popsáno vážně mistrovsky. Tleskám Kingovi, jeho představivost bych vážně chtěla mít. Dokáže popsat snad cokoliv.
Dost dobré. Miluju podání děsivých dějin :)
Úžasná knížka :) Je to neuvěřitelné, jak se takhle dokázali udobřit. Škoda, že toho nevyužili k ukončení války..
Dost stručné, ale ty nejpodstatnější věci tam jsou. Potěšily mě odkazy na filmy a knížky
Nevím, co bylo lepší- jestli Na západní frontě klid, nebo Cesta zpět. Ale oboje bylo naprosto dokonalé!
Troufám si říct, že to jsou nejlepší krátké povídky, co jsem kdy od Kinga četla.
Jestli jsem někdy umírala nudou-bylo to u této knihy..