papajapa komentáře u knih
Dle mého názoru důstojné ukončení cele série, kdy je jasné, ze je konec. Možná bych uvítala ještě nejakou kapitolu ohledně osídlení planet a jestli všechny lodě doletěly k cíli.
Oproti předchozímu dílu trochu zajímavější, ikdyz osud Ciri předvídatelný (utek z věže Racku). Jsem zvědavá co bude dal...
Od spisovatele mam precteno nekolik dalsich knih. Je to spis pro mladez, ale bavi me. Konkretne tato ma hlubsi myslenku, ktera v budoucnu neni nerealna.
Osviceni jsem cetla pred vice nez 10 lety a moc se mi libilo, ale tohle bylo jeste lepsi. King proste umi.
Moje prvni kniha s podobnym temarem a urcite ne posledni. Nejdrive mi trvalo nez jsem se zacetla, ale pak uz jsem oci neodrthla. Strhujici pribeh.
Musim rict, ze tato kniha me bavila vic nez nektere zdlouhave dily z Pisne ledu a ohne. Urcite doporucuji.
To byl narez. Normalne jsem zvykla si cist pred spanim, ale s touhle knizkou jsem mela fakt divny pocit. Dobre propracovane detaily me mile prekvapily a urcite to neni ma posledni kniha od teto autorky.
Bajky samotné jsou docela zajímavé, ale Brumbálův komentář je ve většině zdlouhavý a nezajímavý.
Četla jsem všechny autorciny knihy a bohužel tato me neoslovila. Námět dobrý, ale dle meho názoru chaoticke zpracování.
Žhářka, Carrie a teď i Ústav to mi sedí. Další top od Kinga. I ten konec mi seděl víc než u některých jiných děl. Možné pokračování? Kdoví
Trochu jiný soudek než předchozí díly, ale ctive. Spis si autor chystal pudu pro další dil.
První setkání s timto autorem na doporučení. No asi bych si tento žánr sama nevybrala. Některé casti byly vtipné, ale jinak to asi nebude muj šálek kávy.
Jednoduche, rychle cteni. Kratke kapitoly. Nic narocneho.
Soubor 8 povidek, ktere neurazi, ale asi nijak zvlast nenadchnou.
Nejvice me zaujala posledni povidka Na dobrou noc o mestecku Jerusalem's Lot jelikoz jsem uz driv cetla Prokleti Salemu.
Famozni
Rozhodne bych zaradila do povinne cetby na skolach. Aspon by se dnesni "slecinky", ktere se nazyvaji chlapi necemu priucili.
Jsem na rozpacich. Namet knihy super i dejova linka byla dobra. Ale se stylem psani jsem se prala jako uz dlouho ne. No a ten konec, ten jsem moc nepobrala.
Pocitacove hry nehraji a s 80.lety mam spolecny jen rok narozeni.
Takze proc jsem to cetla? Asi ze zvedavosti a oblibe ve sci-fi a fantazy. Ikdyz mi chvili trvalo se zorientovat a zacit, rozhodne to stalo za to!
Charaktery postav byly uchazejici jen mi obcas lezla Art3mis na nervy. Ohledne Aecha jsem porad cekala co se vyklube protoze mi tam "neco"nesedelo. A bylo to necekane rozuzleni. Parzival byl v pohode ikdyz ta cast s umelou pannou a masrurbaci byla fakt ujeta. No a Šoto byl muj oblibenec. Skoda, ze nemel vic prostoru.
Za nejaky cas si ji urcite precru znovu a pri kazde zmince na nejaky film, hru ci pisnicku si ji predem proklepnu.
5 z 5 *
Knihu zařazuji mezi své oblíbené a vřele doporučuji. Díky této knize začínám přicházet na chuť detektivkám a thrillerům.
Opet 5* jinak to nejde. Skvele pokracovani knihy Dite cislo 44. Precteno jednim dechem. Skoda smrti Timura a Malyse. Jeste jsem necetla Agenta 6, ale uz ted vsem vrele doporucuji.
Od Kinga je tohle uz nekolikata prectena kniha a musim rict, ze kvalitou jedna z nejlepsich. Trochu me prekvapil rychly konec a likvidace Barlowa, ale na druhou stranu prece nebude padesat stran psat o zatloukani koliku :)