Pauvka Pauvka komentáře u knih

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Další super díl. Zajímalo by mě, kde se autor inspiruje takovýma zvrhlostma. Doporučuju :)

26.12.2024

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Co dodat, prostě další pecka. Trochu nechutná, ale parádní :)

08.12.2024 5 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Prijemne oddechove cteni. Kniha pekne napsana.

24.11.2024 3 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Peckovni dil. U tohoto dilu jsem se fakt i bala. Ale kniha opet dobre napsana. Doporucuju vsema deseti!

09.11.2024 5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Druhy dil opet nezklamal. Pecka proste. Miluju to a pokracuju v Huntove jizde.

30.10.2024 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Jezis, tak to bylo sakra dobry!! Ctiva a dobre napsana. Pokracuju druhym dilem :)

23.10.2024 5 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Četla jsem už toho dost ohledně holocaustu a toto patří mezi slabé kusy. Kniha je napsaná velmi chaoticky, nesedí mi tento styl psaní.

06.10.2024 2 z 5

Proradná kráska Proradná kráska Katee Robert

Tahle serie me naprosto uchvatila, ale tento dil byl slabsi. Presto se tesim na pokracovani

26.09.2024 4 z 5

Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

Od teto autorky mam vsechny jeji knihy, ale tato patri mezi ty slabsi. Nepripadali mi to moc strasidelny no..

31.08.2024 4 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Oddechove cteni. Ale jsem uz rada, ze mam tuhle serii uz za sebou.

02.08.2024 2 z 5

Její tajemství Její tajemství Penelope Bloom

Oddechovka. Cte se pekne.

27.07.2024 4 z 5

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Prijemne oddechove cteni

21.07.2024 3 z 5

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Oddechovka. Nenadchne ale ani neurazi. Jedno male plus je to, ze zahrnuje postavy z predchozich dilu (to se mi fakt libi).

10.07.2024 3 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Vtipná a příjemná oddechovka :)

02.07.2024 3 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Prijemne odpocinkove cteni.

25.06.2024 3 z 5

Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Velice jsem se na tuto knihu tesila, ale musim rict, ze to pro me byl docela boj. Do cteni jsem se vazne nutila. Nebavilo me furt cist o politice - chapu, ze to v te dobe takhle bylo. Jako nechtela bych zit v takove dobe, aby mi nekdo odepiral studia..
Cekala jsem, jak nakonec dopadne Zenka a to me potesilo :)

16.06.2024 3 z 5

Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Kniha je opravdu krasne napsana a dozvedela jsem se opravdu zajimave veci. Dobre se cetla, nektere priklady byly fakt smutny. Doporucuju vsem k precteni!

24.05.2024 4 z 5

Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

Skvela kniha jako predchozi dil :)

19.05.2024 4 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Naprostá pecka. Já prostě miluju tuhle sérii, hlavně ty popisy míst ve městě. Jako bych tam byla já sama. A o jídle ani nemluvím.

13.05.2024 5 z 5

Dům v blankytně modrém moři Dům v blankytně modrém moři TJ Klune (p)

Moc prijemne cteni. Kniha me zaujala obalkou a jsem rada, ze se mi dostala do ruk :).

04.05.2024 3 z 5