Pavčule komentáře u knih
Povinná četba pro fanoušky Kinga - mezi které patřím i já.
Televizního trpaslíka miluju už od dětství ,ale dlouho jsem neměla tušení, že je i knižní podoba . Nicméně koupě rozhodně nelituju .
Jakožto velká fanynka televizního MM mě tohle nesmělo uniknout . Je to fajn poznat i knižní předlohu a je zajímavé , že knižní hlavní postavy jsou na tom často jinak než , jak jsou vykresleny v televizi.
Tuhle knížku jsem vyhrála v soutěži , mám přečteno více knih na téma holocaust , ale jak tu píšou mnozí další , něco tomu chybělo .
Mám všechny díly ,ale upřímně se mi tam líbí hlavně ty fotky - mám ráda tajemno a bizár. Každopádně je to pojato velmi originálně a je to lepší než filmové zpracování .
Miluju tenhle film . Knížka narozdíl od filmu ukazuje, co se dělo po "konci " což velmi oceňuju.
Valemu fandím od svých 14 let ( teď je mi 34 ), takže tohle byla povinnost . Trochu zvláštní překlad do češtiny - přišlo mi to trochu amatérské , ale jinak bomba .Forza Vale !
Právě dočteno , příběh podle skutečné události. Líbí se mi ,že je to napsané z pohledu více osob .
Vraní dívka mě moc nenadchla ,ale i tak jsem si obstarala Skleněná těla . V domnění ,že to bude třeba lepší . Nebylo ..
Miliju hřbitovy , tajemno a z tohodle jsem úplně cítila pach hřbitovní hlíny . Ač je to určeno spíše pro dospívající , tak mě to nadchlo .
Šokující ? Kvůli tomu jsem si to koupila a zklamání .Tohle mě jako šokující nepřišlo . Nevím, asi je to tím, že vyhledávám horory a drsnotu , takže mě jen tak něco nerozhodí . Ale marketingovej tah - "šokující až se vám budě dělat zle "myslím vyšel .
Knížka z doby, kdy Vasilková byla Vasilková a ne jako teď - hrc-prc , o ničem plus velikost písma jako ve Slabikáři . Takže za mě fajn a bylo fajn se vrátit do jejích lepších časů .
Za mě dvojka o něco lepší než první díl . Už se těším na třetí díl .
Mám oba díly . Jednička velmi zajímavá , nicméně pár prvních kapitol pro mě zvláštních a chvíli mi trvalo než jsem se začetla . I tak stále to lepší od našich autorů, co se tady objevilo .
Tuhle knížku jsem musela mít . Co dodat ? Horvi je Horvi :)
Dostala jsem k Vánocům a během prvního svátku přečteno . Ač si myslím,že už jsem vytrénovaná a vydržím hodně , tak tady jsem se bála . Pokusy mě připomněly pokusy v koncentračních táborech a jakmile jsem si to vizualizovala... brr. Děsivé .
Tohle je přesně moje gusto ! Číst to byl požitek a občas i mrazení v zádech . Miluju tenhle styl .
Nedávno jsem našla ve svojí knihovně , tak jsem se opět začetla . Zajímavý příběh , nicméně mě trochu vadilo, jak už tu bylo psáno , že se nedalo určit kdy se to odehrává - snad za minulého režimu nebo lehce po něm . Konec předvídatelný .Celkově průměr .