Pavčule komentáře u knih
Knížka se velmi dobře četla . Budu se snažit si sehnat i další díly .
Je málo knížek, který ani nedočtu, ale tohle byla jedna z nich. Od prvních stránek mi to nesedělo. Nesympatická hlavní hrdinka, ostatní postavy taktéž. Neuspořádaný příběh. Zvláštní knížka.
Tyhle příběhy " o divných " dětech odjakživa miluju . Bez ohledu na to, jak moc je to přitažený za vlasy . Takže ANO,ANO a ještě jednou ANO!!
Nejdřív jsem četla knížku a film jsem ani neviděla , protože knížka se mi moc nelíbila , Na to, jaký kolem toho bylo haló..
Pomalu dočteno , taková odpočinková knížka . Jen dvě malé mínus - jak už je tu psáno , hůře čitelné dopisy , ten druh písma fakt bolí a díky tomu se mi do těhle pasáží fakt nechtělo . A druhé "mínus "- miluju čokoládu, takže by to chtělo i něco obrazového :D .
Nevím, jestli je vhodné u tohoto tématu vůbec dávat najevo,že se mi knížka líbila ,ale nemůžu jinak . Mám jich přečteno hodně a opět neskutečně silné .
Autor vtipný , napsáno s nadheledem , přesně takhle by se o nás s handicapem mělo mluvit / psát bez patosu.
Těšila jsem se, ale nelíbila se mi vůbec. Hrozně těžce a divně se četla . Propadák .
Tohle se mi líbilo a víc než Za zavřenými dveřmi . Bála jsem se,že to dopadne , jak jsem čekala , ale přece jen tam překvapení bylo.
Miluju pejsky a sama jednoho mám , ale knížku jsem četla jen jednou a stačilo. Ne snad z důvodu velkých emocí , ale nějak mi ten styl vyprávění nesednul . Hvěždička navíc za to, že se díky tomu dostaly do podvědomí útulky a že proběhla nějaká ta charita.
Moje první kniha od tohoto autora a dostala mě . Už jsem si půjčila i další knížky a jestli budou takové jako tahle moje první , zlobit se rozhodně nebudu .
Právě dočteno, téma sociálních sítí je teď v knížkách populární . Co napsat ? Průměr a už se k téhle knize nebudu vracet .
Žil tam, kam jsem chodila do školy a jednou padla zmínka v hodině češtiny . Zaujalo mě to, tak jsem si koupila knížku . Úžasný příběh, že když má člověk vytrvalost, tak jde vlastně všechno .
Český pohled na jinou kulturu a další odlišnosti . Těšila jsem se a hodně, bohužel byla to docela nuda a cosi tomu chybělo.
Za mě plný počet hvězdiček . Velmi originální příběh . Byla jsem nadšená a jsem ráda,že je součástí mojí domácí knihovny.
Tahle knížka mi tu chyběla , takže jsem jí s dovolením vytvořila sama . Od mala fandím Realu Madrid , takže když jsem zjistila , že vyšla s českým překladem , nebylo o čem . Navíc mám odjakživa pro Luku trochu holčičí slabost ;-) . Knížka je napsaná velmi podrobně a upřímně , přečetla jsem jí za dva dny . Doporučuji nejen fanouškům Realu Madrid .
Už samotný název knihy říká naprosto všechno , takže pro mě bez většího překvapení . Ale četlo se to dobře , tedy jestli se to dá vzhledem k závažnosti tématu vůbec napsat .
Za mě rozhodně nebylo špatný . Jen tenhle typ příběhu čtu asi po stotisící . Chápu ,že se asi nedá vymyslet nic moc novýho ,ale lepší zvrat by tomu slušel . Trocha napětí ,ale za mě přece jen víc relax čtení .