pavla.ba komentáře u knih
Tak krásná kniha a ještě hezčí obálka! Žádné romantické klišé, ale krásný a milý příběh :)
Tak zamotanou a zvláštní knihu jsem četla poprvé a opravdu naposledy! Nedočteno :)
Krásný romantický příběh ve dvou časových rovinách a cestování v čase. Itálie ve 14. století je zde nádherně vylíčena. Knihu jsem si moc užila!
Snad jediná kniha, kterou jsem nedočetla, bohužel plytký příběh, nudné, o ničem.
Výborný thriller, který se ještě odehrává na Štědrý den, co víc si přát?
Nejlepší postapo kniha! Obsahuje koktejl všeho, co od takové knihy očekáváte. Nejen, že jsem se bavila, ale byla jsem také šokovaná a dost jsem o ní přemýšlela a ještě měsíc po přečtení jsem sledovala, zda jsou vidět letadla na obloze a je tedy vše v pořádku.
Shodou okolností jsem po přečtení této knihy jela večer na jednu společenskou akci, kde vypadl proud. V ten večer jsem pak nebyla ve své kůži :D
Miluju tuto knihu, prostředí, ve kterém se odehrává a postavy, které v ní vystupují!
Nádherná kniha o cestování v čase. Čtení jsem si neskutečně užila!
Při čtení této knihy jsem se celou dobu cítila hodně zvláštně. Nevím, co k ní říct.
Skvělá kniha! Při čtení jsem se hrozně bavila. Miluju knihy, které se týkají cestování v čase a takhle mi to nabídla v pěkně zpracovaném příběhu. Klidně bych uvítala víc stran a víc rozpracovaný příběh.
Kniha se hezky četla, líbila se mi i hlavní postava Thea, ale bohužel pachatel/ka mě vyloženě zklamal/a! Celé závěrečné rozluštění se mi nelíbilo.
Knihu jsem přečetla, ale nic jsem si z ní neodnesla. Je to takový průměr :)
Je až s podivem, že po tolika hororech, které jsem přečetla, jsem se u této knihy bála asi nejvíc. Mohla by mít méně stran, ale jinak super duchařina!
Nejlepší díl celé série. Kniha utekla rychlostí blesku a měla tolik různých zvratů, že jsem se neskutečně bavila.
Pro mě nejlepší knížka od Lanczové. Četla jsem ji už několikrát a mockrát ještě budu!
Kniha je napsaná hodně čtivě. Bohužel jsem očekávala pocity hrůzy, které se ale nedostavily a já jsem většinu knihy čekala a nudila se.