pavla.ba pavla.ba komentáře u knih

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tak krásná kniha a ještě hezčí obálka! Žádné romantické klišé, ale krásný a milý příběh :)

Do vody Do vody Paula Hawkins

Tak zamotanou a zvláštní knihu jsem četla poprvé a opravdu naposledy! Nedočteno :)

22.12.2019 1 z 5

Písařka ze Sieny Písařka ze Sieny Melodie Rose Winawer

Krásný romantický příběh ve dvou časových rovinách a cestování v čase. Itálie ve 14. století je zde nádherně vylíčena. Knihu jsem si moc užila!

Sestup Sestup Tim Johnston

Snad jediná kniha, kterou jsem nedočetla, bohužel plytký příběh, nudné, o ničem.

22.12.2019 1 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Výborný thriller, který se ještě odehrává na Štědrý den, co víc si přát?

Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Nejlepší postapo kniha! Obsahuje koktejl všeho, co od takové knihy očekáváte. Nejen, že jsem se bavila, ale byla jsem také šokovaná a dost jsem o ní přemýšlela a ještě měsíc po přečtení jsem sledovala, zda jsou vidět letadla na obloze a je tedy vše v pořádku.

Shodou okolností jsem po přečtení této knihy jela večer na jednu společenskou akci, kde vypadl proud. V ten večer jsem pak nebyla ve své kůži :D

Bylo nás pět Bylo nás pět Karel Poláček

Miluju tuto knihu, prostředí, ve kterém se odehrává a postavy, které v ní vystupují!

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Nádherná kniha o cestování v čase. Čtení jsem si neskutečně užila!

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Při čtení této knihy jsem se celou dobu cítila hodně zvláštně. Nevím, co k ní říct.

22.12.2019 2 z 5

Malíř vzpomínek Malíř vzpomínek Gwendolyn Womack

Skvělá kniha! Při čtení jsem se hrozně bavila. Miluju knihy, které se týkají cestování v čase a takhle mi to nabídla v pěkně zpracovaném příběhu. Klidně bych uvítala víc stran a víc rozpracovaný příběh.

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Nádhernou obálkou to začíná a nádherným příběhem končí!

22.12.2019 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Nejlepší díl celé série!

Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha se hezky četla, líbila se mi i hlavní postava Thea, ale bohužel pachatel/ka mě vyloženě zklamal/a! Celé závěrečné rozluštění se mi nelíbilo.

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Knihu jsem přečetla, ale nic jsem si z ní neodnesla. Je to takový průměr :)

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Je až s podivem, že po tolika hororech, které jsem přečetla, jsem se u této knihy bála asi nejvíc. Mohla by mít méně stran, ale jinak super duchařina!

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Nádherná kniha!

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Nejlepší díl celé série. Kniha utekla rychlostí blesku a měla tolik různých zvratů, že jsem se neskutečně bavila.

Zašeptej do vlasů Zašeptej do vlasů Lenka Lanczová

Pro mě nejlepší knížka od Lanczové. Četla jsem ji už několikrát a mockrát ještě budu!

Osvícení Osvícení Stephen King

Kniha je napsaná hodně čtivě. Bohužel jsem očekávala pocity hrůzy, které se ale nedostavily a já jsem většinu knihy čekala a nudila se.

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Výborná kniha, výborná autorka, zajímavé prostředí!