pavla.ba

To bylo tak strašně milé a hezké a cukrové, což už předesílá růžová obálka, ale není to taková ta cukrová vata, co přečtete a nic vám nepřinese. Ta knížka má v sobě víc. Od nápadu, přes charaktery postav, po hlubší myšlenky příběhu, dokonce i slza ukápla, což se mi neděje skoro nikdy a Isaac je top! Moc moc moc doporučuji :)

Knížka se mi líbila! Dobře se čte, svět je vykreslen do detailů, na další díl se těšíte, protože chcete vědět další informace, především o Ciri a její magii (tak to mám třeba já), ale některé pasáže jsem skoro chtěla přeskočit, byly až moc zdlouhavé, spíš se zde popisovalo, než vyprávělo. I přesto ale knížku doporučuji :)

Tak tohle byla ovšem pecka! Návykové, brutální, čtivé, jiné, zajímavé téma, Dante. Četla jsem už tolik detektivek a thrillerů, že se v tom člověk začíná ztrácet, ale v této knize teda ne, moc moc moc doporučuji a potřebuji další díl!

Jsem přesvědčená, že i když jsem tuto knihu četla v 7 nebo ji budu číst v 70, budu mít pořád stejně krásné pocity. Pokaždé v ní objevím něco jiného, něco nového, pokaždé se u ní pousměju, zamyslím a budu se těšit na další přečtení.
Miluju, jak každý člověk v ní najde něco svého a každý ji pochopí jinak. Někdo by si mohl říct, že jde jen o pohádku, ale je to mnohem víc, moudrost z této knihy a jednotlivé citáty jsou pro mě citová záležitost! Měl by si ji přečíst určitě každý!

Nádherná obálka, prostí lidé a život na maloměstě, vztahy mezi nimi, láska k druhému člověku, krutá tvář II. světové války, rodinné zázemí, pocity smutku, beznaděje, ukousané nehty, ale i pocity radosti a víra v lepší zítřky = tohle všechno je tato kniha! Tak jedinečně napsaná, že i slza ukápla staré sarkastické cyničce :)

Jednou jsem tuto knihu objevila v knihovně a za pár dní měla doma všechny dostupné díly. Byla to pro mě první kniha z žánru fantasy a zažila jsem u ní poprvé pocity, že asi nevydržím čekat na vydání dalšího dílu, pocity frustrace, nedočkavosti, ale naprosto skvěle napsaného příběhu, který si vás vtáhne a nepustí.

Žádné obří haló se nekonalo, ale to občas potřebujeme. Jen číst, nemyslet na nic složitého a jen si užívat knihu. A tady se mi to povedlo, byla to tak krásná pohádka, kde nechyběl princ, třpytivé šaty, nablýskané komnaty a láska.

Jedna z jejich nejkrásnějších knih. Všechny její knihy nejsou obyčejné romantické příběhy ala naivní hrdinka, ve škole oblíbený kluk, já tě chci, já tě nechci a pak je z toho láska jako trám. Ne! v této knize je něco hlubšího, na přemýšlení a přesto se to tak krásně čte a po dočtení cítíte pocit prázdna a musíte vyhledat další autorčinu knihu.

Naprosto krásný román. Přečetla jsem ho na dovolené a usmívala se pak jako sluníčko i ve chvíle, kdy to řecké nesvítilo :)

Tuto knihu by si měl přečíst každý člověk! Je pravdou, že pasáže týkající se přítomnosti a kapitalismu jsem přeskočila, ale historii lidstva jsem hltala stránku po stránce a pak všechny zjištěné informace o vývoji člověka prezentovala neustále k nelibosti všech v mém okolí :D

Nádherně napsaný příběh o sourozenecké lásce a lidském utrpení. Kromě toho kniha měla pro mě i vyučovací charakter. Dozvěděla jsem se z ní o události, o které jsem vůbec nic nevěděla a která by určitě neměla být zatajována.

Bohužel pro mě kniha s nulovým obsahem, u které lituji její koupi.

To je tak mrazivá kniha! Je to naprosto dechberoucí téma, výborně napsané a po dočtení knihy dlouho přemýšlíte a ptáte se proč?

Nejhezčí básnická sbírka! Tolik mě to chytilo za srdce, jakoby autorka psala pro mě!

Knihy této autorky miluju. Jsou hezky napsané a naprosto odpočinkové. Tahle je pro mě nejlepší z nich. Hrozně se mi líbila :)

Moc jsem od knihy nečekala a byla jsem velmi příjemně překvapena.