pavla8885 komentáře u knih
Po rozchodu s Enzem má Millie už nový život s dokonalým právníkem Brockem, který ale nemá tušení o její trestné minulosti. Rád by se s ní usadil a založil rodinu. Millie se ale naskytne nová pracovní příležitost uklízet a vařit v luxusním bytě Garrickových. Práci přijme a snaží se přijít na to, proč nesmí chodit do pokoje pro hosty. Proč dveře nesmí otevřít? Proč ještě neviděla paní Garrikovou? Millie je známá, že pomáhá týraným ženám. Může to být důvod proč je tady?
Kniha je napsaná poutavě a krátké kapitoly nutí čtenáře číst dál. Pomocnice i Tajemství Pomocnice jsou dva rozdílné příběhy a můžou se číst samostatně. Já jsem z knihy neuvěřitelně nadšená a doporučuji! ;)
Nenáročné rodinné drama. Nevěru v knihách často nevyhledávám, ale příběh mě pohltil. Krátké kapitoly dodávají knize čtivost. Fern je hustá, na pokračování se těším.
Jeden z nejlepších thrillerů co jsem kdy četla. Ten nápad o uchování krásy v pryskyřici? Skvělé! Knihu jsem přečetla na jeden nádech a ještě ji doporučila všem kamarádkám.
Čekala jsem až bude série kompletní a až pak se pustila do čtení. Příběhy hlavních postav jsou srdcervoucí a silné. Nebylo to snadné čtení, ale neuvěřitelně poutavé a poučné. Jasných 5* a pouštím se do dalších dílů.
Číst tuhle knihu byl zážitek. Úžasný nápad a ještě lepší zpracování..
Neuvěřitelně milá detektivka ve stylu Agáty Christie. V jedné lince malá Molly vzpomíná na dětství s milovanou babičkou, která ji trpělivě vychovávala a naučila pokoře a píli ve svém zaměstnání. V druhé lince sledujeme úmrtí slavného spisovatele v hotelu, kde již dospělá Molly pracuje jako hlavní pokojská. Obě linky se nenásilně prolínají a postupně vše odkrývají. U knihy jsem se usmívala a krásně si odpočinula.
Přečteno na jeden zátah.. Tleskám a smekám před autorkou!