Pavlína2019 Pavlína2019 komentáře u knih

Relikviář Relikviář Lincoln Child

Naprosto perfektní, skvělá kniha. Zbytečně něco dál dodávat. Všech 18 knih o Pendergastovi mám přečtených, čeká mě poslední Kabinet kuriozit, kterou jsem konečně sehnala. Všem tuto sérii doporučuji!!

29.09.2021 5 z 5

Případ Ludvík Případ Ludvík Oliver Pötzsch

Mě se kniha líbila, autora mám moc ráda, píše pěkně. Napínavé, svižné, čtivé, člověk se dozví nové věci... Doporučuji!

24.09.2021 5 z 5

Žárlivost a jiné povídky Žárlivost a jiné povídky Jo Nesbø

Souhlasím, zcela něco jiného, než jindy. Mě se ale povídky líbily (přiznám, že pouze Odd- moc ne). Autor píše inteligentně a nápaditě. Také v nich střídá pohled - vypráví mluvou chytrých lidí i těch lidových. Povídky jsou tím pádem každá jiná. Hodně se mi líbil Londýn, ale i ty zbylé. Doporučuji.

21.09.2021 3 z 5

Relikvie Relikvie Lincoln Child

Naprostá pecka! Skvost! Ačkoli mám dalších 17 knih "Pendergasta" přečtených - k této jsem se dostala až teď a musím říct, že jsem nadšená!!! Perfektní zápletka, neuvěřitelné nápady a skvělé popisné vyprávění. A přesně to tajemno, které zde je, mi v jedné nebo dvou knihách později, chybělo. Ovšem zbožňuji je všechny. Ale jak říkám, takhle kniha je nádherná! Všem doporučuji všechny tyto knihy, pokud možno číst nejlépe postupně tak, jak vycházely. Doporučuji!!

19.09.2021 5 z 5

Temný proud Temný proud Lincoln Child

Zbytečné komentovat, prostě tyto knihy zbožňuji! Všem doporučuji!

16.09.2021 5 z 5

Verše pro mrtvé Verše pro mrtvé Lincoln Child

Pravda, trochu jiná kniha než ty předešlé, to mě mrzí, četla jsem je skoro všechny, takže mám srovnání. Chybělo mi tam to, co je v nich navíc... Ale tyto autory zbožňuji a těším se na další díl!

13.09.2021 4 z 5

Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

No, pro mě jednoznačně pecka!! Nedá se přestat číst! Napínavé. Nápadité. Čtivé. Komplikované. Dojemné. Člověk se ani jednu větu nenudí. Prostě Pan autor. Rozhodně doporučuji.

09.09.2021 5 z 5

Město nekonečné noci Město nekonečné noci Lincoln Child

Já tyto knihy prostě zbožňuji! Maličko mi chybělo tajemno a napětí, jako jindy - prostě jiný druh příběhu. Ale i tak, moc dobrá kniha, doporučuji!

07.09.2021 5 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Můj oblíbený autor. Četla jsem již více pokračování - teď jsem se dostala k této první knize. Možná, že jsou další knihy lepší. Možná tím, že o hlavním hrdinovi víme už víc. Možná někomu více sednou další témata knih... Mě se líbí. A doporučuji!

03.09.2021 5 z 5

Černá komnata Černá komnata Lincoln Child

Obdivuji fantazii autorů a krásný sloh, píší perfektně! Opět pecka a pro mě zbytečné něco dodávat!

30.08.2021 5 z 5

Karmínový břeh Karmínový břeh Lincoln Child

Opět pecka! Krásně napsáno, obdivuji nápaditost a inteligenci autorů. Tuto sérii prostě zbožňuji, zbytečně hodnotit dále. Rozhodně doporučuji!

21.08.2021 5 z 5

Horečnatý sen Horečnatý sen Lincoln Child

Opět skvělé, jsem nadšená. Tyto knihy zbožňuji a těším se na další díl! Zbytečné něco dodávat. Doporučuji!!!

16.08.2021 5 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Paráda, jako předešlé knihy, paní autorka je velmi šikovná! Napínavá, krásně a citlivě napsaná kniha, kterou nelze odložit. Příjemné krátké kapitoly, rychlý spád. Rozhodně všem doporučuji!!

07.08.2021 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Tohoto autora mám ohromně ráda!! Bohužel do půlky mi kniha připadala zdlouhavá, jsem zde zvyklá na něco jiného. Ale pak - super napínavá, zajímavá, komplikovaná, výborný nápad jako vždy. Doporučuji!

05.08.2021 4 z 5

Kniha mrtvých Kniha mrtvých Lincoln Child

Prostě perfektní!! Jsem ohromně nadšená. Skvělá kniha jako ty ostatní. Fascinuje mě fantazie autorů, jejich inteligence, skvělý popis krásných věcí i těch příšerných, výtečný sloh. Zbytečné něco dodávat. Paráda!

02.08.2021 5 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Můj oblíbený autor, nechápu, jak lze něco takového vymyslet a zkombinovat! Kniha se mi moc líbila. V půlce mě napadlo, že by mohla být kratší. Ale asi ne. Děj je komplikovaný, provázaný a velice napínavý. Takže je potřeba na vše prostor. Všem doporučuji. Autor píše napínavě, velmi lidsky, procítěně, chvílemi dojemně. A hlavně výborné zápletky a děj...

30.07.2021 5 z 5

Tanec smrti Tanec smrti Lincoln Child

Jsem opět nadšená, tyto knihy zbožňuji, jsem šťastná, že jsem je objevila. Určitě si je všichni přečtěte!!

27.07.2021 5 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Líbilo se mi, četla jsem zatím od autorky vše, možná ale slabší díl. Do půlky mě moc nebavil, pak se to zlepšilo. Ale zůstávám věrná. Určitě doporučuji, zajímavé, příjemně krátké kapitoly, kniha má spád...

23.07.2021 4 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

U mě opět - nadšení a spokojenost. Ačkoli pro mě není filmové prostředí tolik zajímavé - kniha je opět skvěle napsaná, velmi napínavá a děj opravdu propracovaný. Autor je hrozně šikovný!! Píše nápaditě, napínavě, citlivě... Určitě doporučuji!

22.07.2021 5 z 5

Pekelná síra Pekelná síra Lincoln Child

Opět jsem nadšená, jako ze všech dílů, které jsem četla!!! Prostě tyto knihy zbožňuji!!! Zbytečné psát víc, rozhodně doporučuji všem!

20.07.2021 5 z 5