Pavlína2019 Pavlína2019 komentáře u knih

Tanči jen pro mě Tanči jen pro mě Kylie Brant

Bohužel, nějak mě to nechytlo, jen jsem knihu po 100 stranách přeskákala, ať vím rozuzlení...

13.07.2021

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

No - takže super. Kniha se mi četla lehce, má spád, časově se krásně prolíná, to mám ráda, trvala mi ani ne dva dny. Říkala jsem si, že mě baví, je zajímavá - napínavá. Ale teď na konci bych řekla, že nejen to! Je to skvělé čtení, parádní závěr i celý děj. Fakt šikovný autor. Rozhodně všem doporučuji!!

12.07.2021 5 z 5

Modrý labyrint Modrý labyrint Lincoln Child

Opět super a bezvadné čtení! Tyto knihy miluji, autoři jsou skvělí, obdivuji jejich fantazii a krásný sloh! Všem doporučuji.

10.07.2021 5 z 5

Ztracené střípky Ztracené střípky Tim Weaver

Pecka, paráda!!! Tento autor je výjimečný! Knihu jsem přečetla za den a půl, je šíleně napínavá, zajímavá, prostě světová. Těším se na další díl! A všem doporučuji!

07.07.2021 5 z 5

Bílý oheň Bílý oheň Lincoln Child

Chvála za tyto autory a knihy!!!! A že jich je víc dílů. Já je prostě zbožňuji!!!!!

05.07.2021 5 z 5

Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Kruci, tak hrozně jsem byla napnutá, jak to vlastně bylo!! Tohoto autora mám velice ráda, píše velmi svižně, nápaditě a poutavě. Těším se na další knihu, všem doporučuji!

30.06.2021 5 z 5

Chladnokrevná msta Chladnokrevná msta Lincoln Child

Opět pecka!! Knihy s tímto hrdinou prostě zbožňuji. Perfektně se čtou, autoři mají nesmírnou fantazii. Výborně vystavěný děj, vše chronologicky podáno, výborné nápady. Prostě knihy zbožňuji! Samozřejmě doporučuji!!

27.06.2021 5 z 5

Ztracený Ztracený Tim Weaver

Malilinkato slabší než ostatní díly, které jsem četla, ale i tak - jsem velice spokojená, rozhodně budu pokračovat s celou sérií a moc se těším!! Doporučuji...

24.06.2021 4 z 5

Dva hroby Dva hroby Lincoln Child

Opět perfektní, bomba, výborná kniha! Zbytečné se rozepisovat, o čem je, to se dočtete jinde. Opravdu mě fascinuje ohromná fantazie autorů. Jsem nadšená a těším se na další díl! Rozhodně doporučuji!

19.06.2021 5 z 5

Kolo temnoty Kolo temnoty Lincoln Child

Opět - paráda, bomba!! Jdu na další knihu. Autoři píší opravdu skvěle, všem doporučuji!

14.06.2021 5 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Jedním slovem - geniální!! Nechápu, jak lze tohle vymyslet, natož napsat! Ano, hodně jmen a složité, ale super logicky popsané, vše jasně vyplývá. Perfektní zápletka, komplikovaný děj, napětí jak hrom, krásně citlivě napsané. Klobouk dolů. Moje druhá kniha a opět pecka. Všichni si ji přečtěte.

10.06.2021 5 z 5

Zátiší s vránami Zátiší s vránami Lincoln Child

Paráda!!!! Jedním slovem bomba. Knihu a skvělé autory jsem objevila náhodou, jsem hrozně ráda, že existují i další knihy, už se velice těším! Rozhodně všem doporučuji!

07.06.2021 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Skvělé! Super, paráda. Úplně náhodou jsem objevila nového autora. Seženu si určitě všechny knihy. Tato se mi ohromně líbila. Výborná zápletka. Děj plyne jako voda, nedá se přestat číst, pěkně napsáno. Rozhodně doporučuji!

04.06.2021 5 z 5

Zatímco spíš Zatímco spíš Alberto Marini

Na 38. straně odkládám. Cillian je tak odporný, že knihu nemám chuť číst. A to jsem neudělala ani po sérii Mastertona s pěkně sadistickými popisy. Prostě mě to nezajímá...

31.05.2021

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Já nevím. Do nadšení trochu daleko. Špatné určitě ne. Zajímavý námět. Zajímavý způsob vyšetřování /detektiv /, to určitě ano. Jen mi dost vadily na mě dlouhé pasáže vyšetřování, ty mě vyloženě nebavily, bohužel jsem je přeskákala. Proto nejspíš pokračovat v dalších knihách nebudu, uvidíme. Ale určitě dobře a čtivě napsáno! Jen možná ne pro mě nebo zrovna nyní.... Musíte posoudit sami. - :)

30.05.2021 3 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Mě se kniha moc líbila, zápletka taky, velice dobře a lehce se četla. Přečteno za jeden den. Určitě doporučuji!

29.05.2021 5 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Výborná kniha! Velmi zajímavý námět, krásně se čte, děj rychle plyne. Jste napnutí a nemůžete přestat číst, abyste zjistili, jak to bylo... Rozhodně doporučuji!

28.05.2021 5 z 5

Rozbití andělé Rozbití andělé Graham Masterton

Opět perfektní, napínavé, výborná zápletka. Moc se mi kniha líbila, doporučuji!

26.05.2021 5 z 5

Nablízku Nablízku Lucie Whitehouse

Bohužel, vůbec mě to nebavilo. Děj jsem přeskákala, abych věděla aspoň něco. Po 130. straně knihu odkládám. Ale z minulé knihy jsem byla nadšená.

24.05.2021

Pohřbení Pohřbení Graham Masterton

Tato kniha mě nechytla, ze všech ostatních v sérii jsem byla nadšená. Neseděl mi příběh, na mě moc politické. Ale těším se na další!

18.05.2021 2 z 5