pavlinkaa komentáře u knih
Tento příběh mě bavil. Měla jsem pochopení pro Melissu, občas se mi stává, že obracím oči v sloup nad úvahami hlavní hrdinky, ale tady mi to nějak nevadilo, bylo to reálné. Za mě spokojenost :)
Příběh jedné nenaplněné lásky. Jak dva lidé nemohou být spolu a přesto jsou spolu. Moc se mi líbila povaha královny Marie....
Bohužel komentář píšu po delší době, co jsem knihu četla, takže mi chybí takové to ,,nadšení´´ po přečtení. Ale musím říct, že mě kniha opravdu bavila. Paní Harpman mě zaujala. V knize je láska, dobrodružství, tajemství, dobro, zlo, smrt a je to vše podáno takovým milým způsobem, že jsem z ničeho nebyla otrávená a četla knihu jedním dechem, takže za mě spokojenost :)
První a třetí povídka super. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byly delší. Druhá také byla pěkná, ale až tak moc mě nezaujala.
Italské prázdniny se mi líbily. Pěkně napsané, čtivé. Taková správná oddechovka :)
Sběratel umění mě ze začátku nějak nezaujal ale zhruba od druhé kapitoly jsem se začetla a jsem za to ráda. Moc hezky napsané. Nechybí romantická láska ale i napětí. Pěkné počteníčko :)
Když jsem knihu začala číst, říkala jsem si, do čeho jsem se to zase pustila. To, že neumím odložit knihu i když mě na začátku nezaujme se mi opět vyplatilo. Po pár stránkách mě příběh chytl. Áišu jsem si oblíbila, prožívala jsem s ní její zamilování do Proroka, obvinění z nevěry, chápala jsem její žárlivost, vedla s ní válku .... Opravdu krásně, chytlavě napsaná kniha. Určitě stojí za přečtení, takže doporučuji.
Moc krásné čtení. Série Becketových mě moc bavila. Určitě doporučuji. V knihách nechybí láska, vášeň, dobrodružství, napětí ..... Vše tak jak má být u tohoto druhu čtení. Určitě si ještě knihy někdy přečtu znovu, protože za to stojí. Aspoň tedy dle mého názoru :)
Hezký příběh, jen mě chvílemi vytáčela naivita a hloupé chování hlavní hrdinky. Naštěstí dostala rozum a vše dobře dopadlo. :)
Budu doufat, že bude pokračování, jsem zvědavá kam zmizel Bethin bratranec.
Moc pěkný příběh, knihu jsem přečetla za jeden den, jak moc je čtivá :). Opět mě tato spisovatelka nezklamala. Určitě doporučuji těm, kteří mají tento druh čtení rádi.
Pěkná kniha, určitě se ještě k rodu Borgiů vrátím :)
Tuto knihu jsem četla celkem dlouho, nemohla jsem se do ní ,,zakousnout´´ a ve finále nemůžu říct, jaký pocit ve mě zanechala. Jsou knihy, které bych přečetla znovu ráda, tady tato stačí jednou. Nemůžu říct že by byla nejhorší ale mě nenadchla.