pavpaz pavpaz komentáře u knih

Sestra ve stínu Sestra ve stínu Lucinda Riley

Opět naprosto nádherné čtení. Nemohla sem se odthnout o knížky. Oba příběhy se mi moc líbily. Miluju prolínání dávné minulosti se současností.Už teď se nemůžu dočkat na další příběh další sestry.

01.08.2019 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Za dva dny přečteno, kniha se krásně četla, velmi poutavý příběh.

08.05.2019 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Krásný příběh, dojemný... Trochu mi trvalo než sem se dostala do konce, ale teď bych tam i nějaký rok přidala, abych mohla číst dál.

09.10.2021 5 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Taková pěkná romantická kniha, hezky se čte, dozvěděla sem se něco o Japonsku, to mě bavilo. Děj se dá očekávat.

10.09.2023 4 z 5

Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Poutavý příběh, určitě si přečtu pokračování...

02.10.2022 5 z 5

Sestra bouře Sestra bouře Lucinda Riley

Opět nádherně napsaný příběh, snad budou další stejně čtivé.

14.07.2019 5 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Opět přečteno jedním dechem. Chvílemi sem si říkala, že to nemuseli oba tak natahovat. Chtěla sem, aby to skončilo jinak, no nestalo se.

24.01.2023 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Mám ráda takovéto knihy, oddychové, i když předvídatelné. Určitě si přečtu další díly.

24.12.2019 4 z 5

Sběratelka parfémů Sběratelka parfémů Kathleen Tessaro

Pěkně napsaná oddychová knížka. Líbí se mi prolínání dvou příběhů s rozdílem několika let.

25.08.2019 5 z 5

Ztracená sestra Ztracená sestra Lucinda Riley

Opět skvělé čtení, trochu mi nesedla část s Nualou, ale jde o můj problém, nemám ráda toto,, období'' . Otevřený konec mě překvapil, chci číst dál. Takže musím počkat na ten poslední díl.

20.01.2023 5 z 5

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

Druhý díl mi trval trochu déle, než jsem ho dočetla, ale byl to opět zajímavý příběh.

21.01.2020 4 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Velice poutavě napsané, nečekaný závěr. Za mě skvělé čtení. Byla to má první od této autorky a určitě ne poslední.

14.07.2019 5 z 5

Sedm sester Sedm sester Lucinda Riley

Nádherný příběh, moc hezky se četl. Jen jsem si říkala, že celou dobu se příběh pomalu rozmotával a u konce to bylo takové rychle shrnuté, některé části příběhu. Už mám nachystaný druhý díl ke čtení.

26.06.2019 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Musím se přiznat,že pro mě to zas takový trhák nebyl. Zbytečně zdlouhavé, často přeskakoval , chvílemi sem se nechytala o kom to píše. Ke konci bylo celkem jasné,kdo v tom má prsty....

08.09.2018 3 z 5

Moje máma Jana Brejchová Moje máma Jana Brejchová Tereza Brodská

Nádherně napsaná kniha, spoustu fotografií, bavilo mě to číst.

04.10.2024 5 z 5

Sestra Sestra Louise Jensen

Velmi napínavé, čtivé. Je pravda, že některé věci mi došly dřív jak Grace, ale i tak to bylo dobře napsané. Za mě povedená kniha.

16.08.2022 5 z 5

Sestra Luny Sestra Luny Lucinda Riley

Krásný příběh, opět. Jen to bylo zbytečně zdlouhavé a ke konci zase nějak moc rychlé.

08.07.2021 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Velmi zajímavé čtení, chvílemi děsivé. Byla sem velmi zvědavá, jak vše skončí.

15.02.2021 5 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Moc příjemné čtení, ráda čtu knihy, kde se prolíná dávná minulost s přítomností.

01.02.2020 4 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Zajímavý příběh, přiznám se, že Heřmánkové údolí se mi líbilo daleko víc, tady mi trochu vadilo, jak se s ději přeskakovalo.

11.09.2019 4 z 5