pavpaz komentáře u knih
Je to zajímavý příběh, jen se mi trochu nelíbil, jak byl napsán konec. Tak nějak rychle a stručně.
Krásný příběh, dojemný... Trochu mi trvalo než sem se dostala do konce, ale teď bych tam i nějaký rok přidala, abych mohla číst dál.
Krásný příběh, opět. Jen to bylo zbytečně zdlouhavé a ke konci zase nějak moc rychlé.
Velmi zajímavé čtení, chvílemi děsivé. Byla sem velmi zvědavá, jak vše skončí.
Ale tak jo, hezký romantický příběh, občas teda přeslazený, ale na zimní dlouhý večery, proč ne.
Knížka byla zbytečně zdlouhavě napsaná, některé části mě moc nebavily, proto mi trvalo tak dlouho, než jsem ji dočetla. Gejša, no lehké to nemají, ale pořád mi přijdou jako placené společnice, jen na to mají školu....
Moc příjemné čtení, ráda čtu knihy, kde se prolíná dávná minulost s přítomností.
Druhý díl mi trval trochu déle, než jsem ho dočetla, ale byl to opět zajímavý příběh.
Mám ráda takovéto knihy, oddychové, i když předvídatelné. Určitě si přečtu další díly.
Velmi dojemný příběh, i přesto, že obsahovala spoustu smrti. Některé části byly méně zajímavé, jiné jsem doslova hltala.
Pěkný příběh, klidně bych ještě pár stránek pokračovala v čtení. Konec jsem čekala jiný.
Zajímavý příběh, přiznám se, že Heřmánkové údolí se mi líbilo daleko víc, tady mi trochu vadilo, jak se s ději přeskakovalo.
Kniha je poutavě napsaná, příběh z roku 1830 ukazuje až děsivě, jak fungovalo zdravotnictví a porodnictví, až sem některé části raději přeskočila.
Pěkně napsaná oddychová knížka. Líbí se mi prolínání dvou příběhů s rozdílem několika let.
Zajímavý příběh, i když na mě víc citlivý než bych chtěla. Smutné konce nemám ráda. Ale napsaná tak, že se četla dobře.