pavpaz komentáře u knih
Pěkně napsaná oddychová knížka. Líbí se mi prolínání dvou příběhů s rozdílem několika let.
Zajímavý příběh, i když na mě víc citlivý než bych chtěla. Smutné konce nemám ráda. Ale napsaná tak, že se četla dobře.
Opět naprosto nádherné čtení. Nemohla sem se odthnout o knížky. Oba příběhy se mi moc líbily. Miluju prolínání dávné minulosti se současností.Už teď se nemůžu dočkat na další příběh další sestry.
Velice poutavě napsané, nečekaný závěr. Za mě skvělé čtení. Byla to má první od této autorky a určitě ne poslední.
Opět nádherně napsaný příběh, snad budou další stejně čtivé.
Nádherný příběh, moc hezky se četl. Jen jsem si říkala, že celou dobu se příběh pomalu rozmotával a u konce to bylo takové rychle shrnuté, některé části příběhu. Už mám nachystaný druhý díl ke čtení.
Velmi zajímavý příběh. Trochu mi někde vadily ty dlouhé monology, myšlenky, ale přesto, když jsem začala číst, nemohla sem se odtrhnout, chtěla sem už konečně vědět, ja to skončí. Takový konec sem sice nečekala, ale proč ne.
Za dva dny přečteno, kniha se krásně četla, velmi poutavý příběh.
Knihu sem přečetla sice za tři dny, ale nijak zvlášť mě nenadchla. Spíš sem chtěla být už na konci. Neustálé přeskakování, nedokončené myšlenky, které se dokončí až o pár kapitol dál a otevřený konec, co tím chce autorka říct?
Ze začátku mě moc nebavila, ale až se něco stalo, tak už se nedala odložit. Líbilo se mi prolínání mezi hrdinkami knihy, jak to vidí ony.
Opět skvěle napsaná kniha! Nemohla sem přestat číst. Trochu sem od začátku věděla, kdo v tom má prsty, ale závěr mě překvapil. To jsem nečekala. Těším se na další dílo od této skvělé autorky.
No, přiznám se, že začátek mě moc nebavil, tak prvních 100 stránek, moc jsem to nechápala a knihu jsem odložila. Ale nakonec jsem ji dala ještě šanci a dobře sem udělala. Děj se začal zajímavě rozvíjet.
Moc pěkné čtení pro podzimní večery. Jen mi tam trochu chybí u závěru, co se stalo se sestrou hrdinky.
Zajímavý příběh, ale četla jsem lepší knihy od této autorky, která mě baví. Vadila mi ta nereálnost.
Musím se přiznat,že pro mě to zas takový trhák nebyl. Zbytečně zdlouhavé, často přeskakoval , chvílemi sem se nechytala o kom to píše. Ke konci bylo celkem jasné,kdo v tom má prsty....
Tuto knihu jsem doslova přečetla jedním dechem. Skvěle napsáno.