Pepina19

Hodně pěkná detektivka z dob první republiky. Zajímavý příběh legionářů a pobavily mě rozpaky policistů za první republiky ohledně homosexuality.

to byl dobrý "nářez" a ty úniky v mysli naprosto geniálně vymyšlené...

Tohle bylo vážně dobré. Slušně vystavěný příběh a prolínající se osudy.

Myslím, že to byl docela slušně vystavěný příběh. Nenudilo mě to.

Velmi dobře napsaná kniha o světě "bílých" a "černých",
zajímavé, poučné, drsné i vtipné. Velmi hezký zážitek.

Spletité a nepochopitelné vztahy matky a dvou dcer Jany a Daniely. Zamlčovaná pravda o psychickém i fyzickém týrání. Potom vztah Daniely a Štěpána, který je neskutečný. Je to smutná kniha o vztazích, ale stojí za přečtení.

Další příjemně napínavé čtení s uvěřitelnými zápletkami. Dominik Dán prostě nezklame.

Už jsem četla od pana Dána lepší knihy. Ale i tato byla zajímavá i když mě zklamalo, že jeden případ nebyl vyřešený, předpokládám že bude vyřešený v další knize.

Tahle kniha mě potěšila a pohladila po duši. Taková pohádka o jedné slečně ze které se stane kočkomilka i když nechce.

Četla jsem od tohoto spisovatele lepší knihy, ale toto jako jednohubka nebylo špatné. Děsivá představa, že mě někdo pronásleduje přes celé státy a hlavně vůbec netuším proč.

Za mě moc hezké i když někdy více smutné a jindy jen smutné povídky.

Líbilo se mi jak ženy popisovaly svůj život před tragédií a po ní. Musely to mít těžké.
Příběhy se od sebe liší i tím že každý vychází z trochu jiné doby, jen tragédie jsou stejně kruté.

Ženy, matky, vztahy mezi matkou a dcerou. Někdo se v příběhu může najít, nebo tam najde svou matku, kdo ví. Za mě super. Těžké téma, ale je dobré si někdy něco takového přečíst.

Několik generací žen, ale nejvýraznější je osud Dany, se kterou jsme od školky až do doby kdy má vnoučata. Její život začíná jako pohádka a celým životem ji provází kamarád Jakub.
A jak to bylo dál si přečtěte, protože to stojí za to !

Slušná detektivka, ale moc postav občas jsem se trošku ztrácela, na druhou stranu mi to vynahradil velmi překvapivý konec.

To byla opravdu jízda a to rozuzlení mě fakt dostalo. Za mě stojí za přečtení.

Mně to ohromně sedlo, atmosféra strachu z různých podivnosti mi ježila chlupy na těle.
Takže za mě super čtení na dlouhé podzimní večery.

Opět výborné. Dva případy a každý za sebe velmi zajímavý. Ten s Barborkou mě hodně zasáhl. Ten s batoletem jsem ke konci trošku předvídala.

Nějakou dobu mi trvalo začíst se a zorientovat ve všech Sorensenových děvčatech. Ale celkově to byl literární zážitek, který mi dlouho zůstane v hlavě.