perpe2a perpe2a komentáře u knih

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Naprosté překvapení, nejdříve to vypadalo jako typický sladký románek dvou mladých lidí, kteří už mají jakousi životní bolístku za sebou, ale pak se to rozjede a děj mě vtáhnul tak, že jsem knihu prostě musela dočíst až do konce na jeden zátah. Vřele doporučuji a Colleen Hooverovou tímto zařazuji mezi mé oblíbené autorky.

06.03.2016 4 z 5

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Alena Jakoubková

milá, oddechová knížečka ze života

05.03.2016 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Skvělé čtení. Ze života...trochu smutné, trochu trpké, trochu zábavné, trochu úsměvné, moc se mi to líbilo a jednoznačně můžu doporučit.

29.02.2016 5 z 5

Zrzka všem učaruje Zrzka všem učaruje Alice Clayton

no opět mírné zklamání, romantika, sex, plácání se v ději...

18.02.2016 2 z 5

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

Třetí díl série mě trochu zklamal, po přečtení druhého dílu a hlavně závěru jsem byla zvědavá, jak to bude pokračovat dále a bohužel se stalo to, čeho jsem se obávala. Přeslazená romantika, trochu té erotiky, aby to něčím navazovalo na předešlé dva díly a jinak nic moc děj. Za mě je tento díl nejslabší z celé série.

16.02.2016 2 z 5

Projekt manželka Projekt manželka Graeme Simsion

takové nenáročné čtení...no chlapské logice moc nerozumím a asi proto z této knihy nejsem zase až tak nějak nadšená, ale jako oddechovka se to dalo

16.02.2016 3 z 5

Obuvníkova žena Obuvníkova žena Adriana Trigiani

po velmi dlouhé době kniha, která si právem zaslouží 5 hvězdiček. Krásně a poutavě napsaný příběh italských emigrantů hledajících štěstí v Americe. I slza občas ukápla, mooooc doporučuji.

13.02.2016 5 z 5

Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

kniha byla krásně napsaná, hezky se četla

11.02.2016 4 z 5

Zrzka se odhaluje Zrzka se odhaluje Alice Clayton

no čekala jsem víc...

26.01.2016 2 z 5

Ostrov Lhářů Ostrov Lhářů E. Lockhart (p)

na tuto knihu jsem byla hodně natěšená a zvědavá, ale byla pro mě velkým zklamáním...jednoduchá, zmatená, nic nevypovídající...pro mě ztráta času..

01.01.2016 2 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

tato kniha mě po delší době dostala, nejdřív odlehčené a místy vtipné čtení..a pak šok a smutek, doporučuju všem teenagerům, kteří se neustále hledají

30.12.2015 4 z 5

Pád Pád Maya Banks

kniha zezačátku připomíná 50 odstínů šedi, ale naštěstí se to pak vyvíjelo v několika rovinách a bylo to velmi čtivé, těším se na druhý a třetí díl

27.12.2015

Rok kohouta Rok kohouta Tereza Boučková

tuto knihu doporučuji všem, kteří uvažují o adopci

27.12.2015

Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

no na ten žánr jakžtakž, prostě 50 odstínů šedi trochu jinak...průměr

08.12.2015 3 z 5

Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

kniha byla celkem fajn, romantika, relax, trochu sexu ...přečtu si i druhý a třetí díl....je to takový příjemný únik z každodenních starostí :-)

26.11.2015

Já a štrúdl Já a štrúdl Jiřina Tejkalová

knihu hodnotím průměrně, oddechovka, popisuje běžné stresy, problémy a starosti jedné rodiny

22.11.2015 3 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

takový dobrý průměr

19.11.2015 3 z 5

Deník mého stínu Deník mého stínu Claire Kendal

nic moc, zklamání ze zmateného příběhu dvou dějových linií

13.11.2015 1 z 5

Deník mého stínu Deník mého stínu Claire Kendal

Na tuto knihu jsem se moc těšila a to díky recenzím, jenže mě naprosto zklamala. Bylo to zmatené, chvilkami nudné a konec o ničem. Dočetla jsem ji, ale za mě nic moc. Škoda času, který jsem mohla věnovat jiné knize.

13.11.2015 1 z 5

Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

výborná kniha, zajímavá, konec nepředvídatelný a napínavý, super

10.11.2015 4 z 5