PetaZ komentáře u knih
Prvnich asi 100 stran me opravdu nebavilo, nic se tam nedelo, pak postupne me kniha zacala zajimat vic a vic a nakonec byly potreba kapesniky
Skvělé, napínavé, jen je smutné, jaká doba to byla.. No těším se na na další díly
Fajn oddechovka.. Líbí se mi hlášky pana Lyona a celkově nápad s medvídky je originální, když jde o detektivku
Moc hezké ukončení trilogie.. Příběh kláštera mě sice trochu rušil, ale zase chápu, proč tam byl.. Za mě spokojenost, autorka psát umí a řekla bych, že se dokonce zlepšuje a to je jen dobře
Přesně jak to bylo i u Panskeho domu.. Prvni dil slabsi a druhy se mi libil mnohem vic.. Verim, ze treti dil me taky nezklame
Prvnich asi 100 stran jsem se do knihy musela nutit, pak uz se mi pribeh libil moc.. Neklesam ale na mysli, Pansky dum se mi cetl dost podobne u prvniho dilu.
Moc pěkná kniha a pohodové čtení.. Anna se úžasně se životem poprala.. Další knihy autorky určitě číst budu
Kniha to byla pěkná, dozvěděla jsem se i něco nového, ale myslím, že jedno přečtení stačí.. Doporučit ji určitě můžu, jen nevím, jestli z četby bude něco mít člověk, který v této oblasti nikdy nebyl
Zhruba před půlkou knihy jsem si v hlavě dala dohromady konec a nemýlila jsem se, ale kniha byla čtivá a bavila mě i přes svou předvídatelnost..
Tuhle dynastii zacinam mit cim dal vic radsi, tesim se na dalsi osudy a zvraty rodiny
Prvni dil skvely, jsem zvedava jestli autorka udrzi laťku, dynastie je dlouha
Jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla, silné příběhy obou hlavních postav.. Četlo se to samo..
Tak buď mi něco uniklo nebo to není poslední díl.. Co Marianne? Žije nebo ji zabilo to, co sama provedla v jednom z předchozích dílů?
Tak tohle byla naprosto skvela kniha, nenudila jsem se ani u jednoho slova.. Autorku si zapisuju mezi ostatni, od kterych musim vse precist
Tato kniha pro mě byla prozatím nejslabší knihou autorky, co jsem četla, nějak moc nakombinované to bylo.. Přečtena za den, ale nadšení se moc nedostavilo, přesto dávám celkem vysoké hodnocení, nemusela jsem s knihou bojovat
Nemůžu dát plný počet.. Tak slibně to vše vypadalo ale ten konec.. To autorce došla fantazie?
Byl to boj, libil se mi jen pribeh z ostrova a konec a to je na knihu docela malo... Jeste, ze byla v akci
Ze zacatku me to moc nebavilo a Lydia me stvala od zacatku do konce. Hnusna povaha.. Knihu jsem docetla, ale jsem spise nastvana, nechapu, jak takovi lidi muzou behat mezi ostatnimi (chapu, ze je pribeh smysleny, ale ne nerealny)
Hrozně mile mě kniha překvapila, nechyběl humor, trochu toho napětí a láska.. Super oddechové čtení ????