PetaZ PetaZ komentáře u knih

Nenávist Nenávist Chris Carter

Tentokrát jednu hvězdu panu Carterovi ubrat musím.. Něco mi prostě na tomto díle chybělo nebo vadilo nebo nevím.. Nedostavilo se takové to wow, co u všech předchozích knih.. Ale nevadí, až a pokud vyjdou další jeho knihy, určitě si je bez váhání pořídím..

22.03.2020 4 z 5

Mýtné Mýtné Cherie Priest

Těšila jsem se víc, než bylo nutné.. Příběh měl potenciál, ale to rozuzlení prostě ne.. Škoda.. Ale knize se rozhodně nedá upřít čtivost.

15.03.2020 3 z 5

Probuzení Probuzení Amanda Stevens

Sice byl posledni dil od zacatku do konce predvidatelny, ale skvele se kniha cetla a vsechny osudy se uzavrely

12.03.2020 5 z 5

Hořící kříž 1 Hořící kříž 1 Diana Gabaldon

Teda to byl boj.. Druhou cast a dalsi dily necham na nejakou dobu odpocinout, nehodlam jednu knihu cist dyl jak mesic, stejne jako tuto..

07.03.2020 3 z 5

Mlhy Ölandu Mlhy Ölandu Johan Theorin

No Theorin ma i lepsi knihy teda

05.02.2020 4 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Kniha se sice četla dobře, ale děj byl úplně jasný.. I kdyby zemřela ta druhá sestra, výsledek by byl stejný..

22.01.2020 3 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Ze začátku jsem moc nechápala co na knize všichni vidí, že to je klasický příběh z válečného období, ale pak mě příběh docela rozsekal, že jsem měla co dělat, abych u knihy neřvala

13.01.2020 5 z 5

Bubny podzimu Bubny podzimu Diana Gabaldon

Do poloviny to byl docela boj a pak jsem kolikrat i zapomnela dychat

09.01.2020 4 z 5

Vdovy Vdovy Lynda La Plante

Tentokrát nemůžu dát autorce plný počet,protože ten rozjezd byl opravdu hodně dlouhý a nemohla jsem se začíst.. Nakonec jsem vic půl knihy přečetla na jeden zátah.. Doufám, že vyjdou i nějaké další knihy této autorky..

28.12.2019 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Cekala jsem od knihy trochu neco jineho a do urcite chvile to i me ocekavani plnilo, bohuzel se pak vysledek pokazil, ale to me neodradi si precist i dalsi knihu autorky

24.12.2019 4 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Konečně díl, který mě bavil od začátku do konce.. U prvních dvou dílů jsem nemohla dát plné hodnocení kvůli hluchým místům, ale tato kniha podle mě žádné takové místo neměla, takže plný počet.. Zase chvíli pauza a další díl už čeká

12.12.2019 5 z 5

Černý řád Černý řád James Rollins (p)

Nemuzu dat plny pocet, protoze v knize bylo spousta hluchych mist, ale presto se mi kniha libila.. Nejskvelejsi ale byla Fiona, ta holka si proste umela poradit :-)

29.11.2019 4 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Uz pri anotaci jsem se sklebila kvuli smrti kone.. Nakonec jsem se prekonala knihu zacala cist a musim rict, ze to byla fakt jizda.. Vraha jsem tipovala celou dobu spatne.. Tesim se na dalsi dily serie a celkove knihy tohoto autora :-)

15.11.2019 5 z 5

Vážka v jantaru Vážka v jantaru Diana Gabaldon

Serie se mi zacina libit cim dal vic, ale ani u druheho dilu nedam plny pocet.. Cetlo se to hodne pomalu.. Az poslednich zhtuba 350 stran mi ubehlo opravdu rychle.. Ted tak dve tri knihy oddech a pak se vrhnu na dalsi dil

09.11.2019 4 z 5

Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

Co vlastne cekala? Scenar je temer vzdy stejny a ty zenske si nedaji rict.. Knizka byla ctiva, ale nebylo mi Betty lito.. Lito mi bylo jedine Mahtob, ktera s rozhodnutim obou rodicu tezko mohla neco delat

15.10.2019 5 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Davam plny pocet hvezd, i kdyz bych tak pulku posledni odebrala a to za podle me odflaknute vysvetleni, jak se dobral k vrahove adrese, to me trochu rozhodilo, i presto, ze poslednich 50 stran mi nekolikrat doslova spadla brada.. Jinak v tomhle dile me tentokrat Garcia bavil vic, nez Hunter, ale to urcite neni na skodu :-)

12.10.2019 5 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Kniha me na zadek sice neposadila, ale dalsi dily si urcite prectu.. Jen me udivuje, ze temer v kazde knize odehravajici se v historii jsou lide v podstate "nesmrtelni"..

10.10.2019 4 z 5

Turista Turista Olen Steinhauer

Kniha nebyla spatna, ale dalsi dily si poridim jen pokud na ne narazim, za kazdou cenu je shanet nebudu..

24.09.2019 4 z 5

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Zacatkem jsem se teda trochu prokousavala, asi 40 stran, ale pak to nabralo takove obratky, ze hodnotim na plny pocet.. Mam rada knihy z vice zapletkami a jednim rozuzlenim

19.09.2019 5 z 5

Jiskra Jiskra Alice Broadway