Peter74

Skvelá, úžasná kniha, ktorá vo mne vyvolala tajomný, milujúci pocit k literatúre. Ku knihám.
Zosmutnel som pri konci,
ale jedno uvedomil.
Kto niekoho alebo niečo miluje, ten s ním naveky zosta(r)ne.

Pre mňa, a hlavne český národ veľký človek.

Velmi krásná kniha, od začiatku som si ju obľúbil.
Zmysel o živote. Na pár miestach som sa zastavil a porozmýšľal, čo mi vlastne život dáva. Či nebludim, idem správnym smerom.

Prečítaním som pochopil jedno. Riadiť sa srdcom, a dávať lásku.

Pán autor mal skvelú fantáziu, keď stvoril takéto fantastické dielo ľahkej literatúry. Skvelo som sa pobavil a zasmial.
Musel som sa krotiť, aby ma nebolo počuť.
Pán Vrchlický klobúk dole.

Orten mi pripomína Jiřího Wolkra. Zomrel mladý človek, veľkých rozmerov. Späť ku knihe.
Úžasná zbierka básní, listov medzi autormi, počas jeho tvorby, a známymi osobnosťami kultúrneho života. Som rád, že som ju objavil, a zároveň sa stala pýchou rodinnej knižnice.

Tentokrát som sa milo prekvapil. Bolo to z iného súdka, ale excelentne podané.
Palec hore.

Čítanie ušlo, aj keď až od polovice. Malo to napätie, neočakávané udalosti, zvraty, ktoré patria k tomuto žánru. Skvělá duchařina ke konci.

Dudák mě překvapil jakou formou nabiva dej. Mistika, duchovenstvo. Cítil jsem se jako v pohádce, kde bojuje Božská láska Dorotky a zlo, chamtivost Vocílky. Švanda plný lásky a odvahy, přičemž je zaslepeny bohatstvím a poznáním ve světě. Bílo to napjaté.

Tentokrát je tu trocha zmeny od fantazy a to polítika. Veľmi mi to nevadilo, ale nie každému to vyhovuje v tomto žánri. Napriek tomu palec hore.

O pánovi autorovi som už počul, ale prečítaním som sa dozvedel o čosi viac. Jeho kreslený životopis ma zaujal. Grafiku komiksu hodnotím v priemere.
Určite siahnem po nejakej knihe.

Kniha, ktorá by sa mala čítať.

Príjemné čítanie, zabavil som sa. Časom si dám aj pokračovanie.

Príjemné čítanie do každého počasia.