Petkona komentáře u knih
Tahle kniha mi přišla trošku horší kvůli tomu že se America pořád rozhodovala jestli Aspen nebo Maxon. To se tam trošku opakovalo ale nic hrozného abych tomu musela dát čtyři hvězdičky.Jinak kniha je úžasná ale trochu se mi plete s dalšími díly ale to je jedno jinak kniha mě hrozně vytáhla do děje. Doporučuji
Tato série mi ležela asi dva roky v knihovničce a já nakonec Selekci začala číst jen z toho důvodu že jsem nevěděla co si mám přečíst ale nakonec mě tato kniha naprosto uchvátila měla jsem ji přečtenou za pár dní protože se četla úplně sama a já jsem se od ní nemohla odtrhnout.Na hlavní hrdince mě štvalo že když se pohádala s Aspenem tak šla za Maxonem a naopak.Celá série měla trochu předpovídavý konec ale to mi ani moc nevadilo.Až sem tuhle knihu přečetla hned jsem sáhla po druhém dílu protože jsem byla zvědavá na další útoky rebelů a tak.Kniha byla hodně čtivá a byla bych moc ráda kdyby byla kniha zfilmována.Ale já si myslím že kniha je vždycky trochu lepší než film.Ale třeba by to Selekce mohla změnit...( ale to si moc nemyslím:)
Tato kniha patří mezi mé nejoblíbenější vůbec i když si myslím že je výborná tak z této série jsou i lepší a napínavější ale nějak to přece začít muselo ne? Myslím si že tato kniha je výborně zpracovaná a originální. Četla jsem ji několikrát a myslím si že u nikoho by neměla chybět na seznamu přečtených knih.A kdo si ji ještě nepřečetl tak myslím že by měl! =)
Kniha se mi hodně líbila a měla takový poutavý děj ale prvně jsem se do té knížky nemohla za číst ale asi u třetí kapitoly mě to chytlo a potom jem se od té knížky nemohla hnout.Chtěla bych si přečíst i další díl.Doporučuji.
Nemůžu nic vytknout je to úplně super kniha měla jsem ji přečtenou asi zhruba za týden.Kniha je úžasná, jako skoro všechny knihy od Jacquelin Wilsonové .Doporučuju úplně všem.
Krásná kniha myslela jsem že bude ještě pokračování protože ten třetí díl byl tak trochu nedokončený. Vřele doporučuji.
Nádherná kniha moje první od Jacquelin Wilsonové. Četla jsem ji jedním dechem.Sice jsem ji četla už dávno, ale protože se mi líbila mám ji pořád v hlavě. Rozhodně nejlepší od Jacquelin Wilsonové. Pro všechny věkové kategorie. Doporučuji.
Super knížka od Jacqueline Wilsonové jako vždycky ale neudělala na mě takový dojem jako vzdušné zámky konec snění ale jinak super kniha.
Moc hezká knížka asi je nejlepší od Jacqueline Wilsonové. Taky se mi líbilo pokračování ale tahle knížka byla prostě boží.