Petra-1 Petra-1 komentáře u knih

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

. Elle Kennedy umí psát. Děj svižný, čtivý a postavy surové. Spoustu zvratů je očekávaných, ale super oddychovka.

12.02.2020 4 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Mě se celá série moc líbila a doporučuji k přečtení. Knihy jsou originální a já nic podobného ještě nečetla. Velmi dobře se čte. Já jsem si to moc užila. Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli dát 4 nebo 5 hvězd a opět Lituji, že není možné dát 4,5.

05.02.2020 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Kniha je opravdu taková oddechovka pro dobrou náladu.Hlavní hrdinka mi nebyla příliš sympatická, je to taková trošku nanynka. Jinak kniha je taková trošku bez děje a plná očekávaných "zvratů". Jak už tu někdo psal, začíná mi připadat, že knihy od autorky jsou si příliš podobné.

11.11.2019 3 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Pěkný příběh. Vtáhne do děje a čte se velmi rychle.

09.11.2019 4 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Za mě nejlepší kniha série. Hlavní postavy jsem si zamilovala.

08.11.2019 5 z 5

Zlatá Zlatá Marissa Meyer

Pohádkové retellingy mám moc ráda, od téhle knihy mě vcelku odrazovalo místní hodnocení. Nakonec jsem se od knihy nemohla odtrhnout, vůbec jsem nečekala, že to bude spíš pro dospělé a bude to mít strašidelnou atmosféru. Pro mě tahle kniha byla skvělým překvapením, musím říct, že jsem čekala úplně jiný příběh.

01.11.2024 5 z 5

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

Tohle byla láska na první pohled (nádherné obálky v angličtině) i čtení. Četla jsem již předešlou sérii, a když jsem zjistila, že vyšla kniha o Jacksovi,tak jsem si knihu hned musela koupit v aj. Miluji tu zápletku, nepředvídatelnost, pohádkovou atmosféru, hlavní hrdinku a hlavně Jackse.

15.10.2024

Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Mně se to celkem líbilo (četla jsem v aj), ale fantasy to teda rozhodně není. Je to vyloženě červená knihovna. Je to předvídatelné a v podstatě se toho v knize moc neděje. Takže doporučuji spíše těm, kteří mají rádi vztahové knihy a fantasy ani nepotřebují.

27.11.2023 3 z 5

Láska v nebezpečí Láska v nebezpečí Julia Quinn

Bylo to hezké, oddechové a se zajímavou zápletkou.

20.08.2023 4 z 5

Falešná manželka Falešná manželka Julia Quinn

Upřímně jsem čekala něco trochu jiného. Zápletka je zajímavá, ale děj téměř žádný. A mně bohužel chyběly plesy, procházky po parcích a Londýn. Ale někdy neuškodí změna prostředí.

06.08.2023 4 z 5

Jako v ráji Jako v ráji Julia Quinn

Po letech jsem opět knihu přečetla. Krásná oddechovka a sympatičtí hrdinové. Autorka má sympatický smysl pro humor.

13.06.2023 5 z 5

V rytmu charlestonu V rytmu charlestonu Sophie Kinsella (p)

Chtěla jsem pohodové a nenáročné čtení a přesně to se mi dostalo. Kniha má i lehce detektivní zápletku a vtipnou hlavní hrdinku.

11.11.2022 4 z 5

Svatba s Winterbornem Svatba s Winterbornem Lisa Kleypas

Tohle byla sladká kniha a obě hlavní postavy byly moc sympatické. Zajímavé je také zabroušení do průmyslové revoluce a práv žen. Jediná moje výtka je asi v tom, že bych uvítala méně popisů místností a oblečení. To mi přišlo zbytečně natahované.

07.10.2022 4 z 5

Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Tak já nevím, jestli mám vysoké nároky, nebo to byla vážně nuda?
Půlku knihy se téměř nic neděje. Pak tedy vstoupí na scénu Profesor, šup a je konec.

09.09.2022 3 z 5

Dáma nikdy neprohrává Dáma nikdy neprohrává Sabrina Jeffries

Bylo to moc hezké. Postavy sympatické a příběh klasická červená knihovna. Když jsem četla knihy v sérii za sebou, přišlo mi hodně věcí podobných.

20.07.2022 4 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Sabrina Jeffries

Hezký příběh a sympatické postavy.

Jak svést ostýchavou dámu Jak svést ostýchavou dámu Sabrina Jeffries

Po přečtení pár stran jsem si uvědomila, že jsem knihu již četla. Ale protože sr mi líbila, tak jsem si ji přečetla znovu. Dobrý příběh, sympatičtí hrdinové.

Pravda o markýzi S. Pravda o markýzi S. Sabrina Jeffries

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Kniha se velmi dobře četla. Ale přišla mi hodně podobná s příběhem Viciouse.

04.07.2022 4 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

To bylo tak zatraceně skvělé.. Miluji tenhle svět víl a jejich dohody a lsti... Opět tu jsou v knize nečekané zvraty a ten konec.. Hned jdu na další knihu. Tahle série je návyková!

28.12.2021 5 z 5