Petra28 komentáře u knih
je to přesně ten tip knížky přečteš * odložíš * zapomeneš.
Jediné co mi hodně vadilo byla příšerná "stádnost" Echo. Ale tak to je povahový rys postavy.
Příběh se četl dobře, v autobuse to děsně rychle uteklo.
výborná, napínavá, čtivá .... celou sérii mám moc ráda. A hurá na další.
Kouzelný příběh.. nádherné ilustrace, zaujmou, vtáhnout ... náš dvouletý syn Ondřej je velmi zaujat.
Hladový oheň byl opravdu zážitek. Po prvním díle příjemné překvapení. Je lepší, čtivější. Sofie je mi hrozně líto .. to s čím se vypořádává ona, s tím by neměl bojovat nikdo.
Těším se na další pokračování.
Pokud se povznesu nad to, že to je šíleně přitažené za vlasy, tak se dá říct, že jsem se i bavila :-)
Tento druhý díl se mi líbil snad ještě víc než ten první. První díl to byl vcelku šok to nějak pobrat. Pokračování bylo skvěle čtivé. Příběh ve dvou liniích byl napínavý na obou frontách. Celý příběh působí hodně reálně až hrozivě reálně.
Knížku máme doma asi 14 dní, a Ondra chodí na nočník.
Knížka je úžasná, starší dcera se u ní řezala smíchy, mladší syn (cílová skupina) povídá, ukazuje, teoreticky všechno ví a pak najednou cvak a jde to :-)
Jen jediné ... kupovala jsem ji přes net a byla jsem překvapená, že se nejedná o pevné leporelo. Bylo by to asi lepší, praktičtější.
Ale to nic nemění na tom, že knížka je krásně ilustrovaná, obrázky veliké, barevné a verše jsou nádherné.
Pro mě moc příjemné překvapení. Nápad, přípběh, řeč, slova, označení ... pro mě je to vše originální. Moc pěkně psané, široké, košaté, popisově bohaté.
Já jsem po přečtení maximálně spokojená a těším se na pokračování.
A věk autorky? klobouk dolů, je výborná.
Jednoznačně 5 hvězdiček .... výborná, napínavá, má spád, žádné nepochopitelné vrtule ... opravdu výborné čtení.
Jednoznačně 5 hvězdiček. Jack Reacher mě baví a hodně.
Příběh je perfektně vystavěný ... jedna vrstva po druhé. Popisně je kniha důkladná. Každou další stránkou je mi prostředí bližší. Mám pocit, že stojím Jackovi za zády ..... Skvělé.
Jack Reacher patří mezi mé velké oblíbence. Další pokračování s ním bylo bezva čtení. Jen ta zima byla protivná i když jen přes řádky :-) Kdo Jacka neznáte ... rozhodně doporučuji k seznámení !
... moc dobře jsem se bavila ... konec možná moc pomalý, dlouhý, ale tak sto let je sto let :-)
Dočteno a je nad čím přemýšlet. Žasnu nad rozsahem, hloubkou knihy, ta příprava musela být ohromná. To je skvěle odvedená práce. Děj knihy se mi líbil .. gradoval, neuvadal .. stále pomalu postupoval v před. První zhruba půlka mě pomaličku získávala, postupně rostla má zvědavost, přemýšlela jsem, sama rozvíjela své teorie, tipovala co za vším je .... byla to opravdu moc fajn zábava. I když na druhou stranu? ... je to až neskutečně reálný "horor" . Opravdu skvěle napsané.
moje oddychovka ... hlavní postavu mám ráda ... beru ji jako sousedku od vedle :-) i když takovou netypickou :-)
Protože jsem věrná, tak jsem se pustila do čtení dalšího příběhu Scarpetty. Když se oprostím o stránky a stránky úvah, vracení se ke stejnému ... tak příběh byl fajn. Rozuzlení zajímavé .Nebyla to taková čtenářská tragedie, jak se z počátku zdálo, jsem ráda, že jsem vydržela.
.. utahané čtení s jasným směrem hned od počátku.
.. pro mě zklamání. Jedno tedy upřít nemůžu .... je to dějové vlnobití ... akce .. pak dlouho nic a opět to začíná gradovat. Celkově na mě knížka byla plná smutku, deprese, alkoholu.