Petra88991 Petra88991 komentáře u knih

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Bože to byla taková nádhera, na tuhle knížku určitě nezapomenu!

16.06.2020 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tak jo, asi to nejlepsi co jsem letos precetla. Jednim dechem a dlouho to ve me zanecha stopy.

09.04.2020 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Bože tak to byla opravdu nádhera.

19.02.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Zatím nejlepší thriler jaký jsem kdy četla. Kniha se čte jedním dechem, za dva večery přečteno. Vynikající zpracování.

21.10.2019 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Skvělá krimi,moje první knížka od autorky a troufnu si říct, že to bylo snad i lepší než Bryndza.

15.02.2020 5 z 5

Pařížská švadlena Pařížská švadlena Natasha Lester

Nadhera, uzasny dej a krasny styl psani. Neni co vytknout!

07.09.2020 5 z 5

Známe se celé věky Známe se celé věky Andrea Homolová

Skvělá knížka, která pozvedá vědomí

07.02.2020 5 z 5

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Skvěle napsaný a hlavně naprosto nepředvídatelný.

11.03.2020 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

To nejlepsi co jsem si mohla precist behem Vanoc???? Krasna knizka.

03.01.2020 4 z 5

Modlitba za Owena Meanyho Modlitba za Owena Meanyho John Irving

Za mě šíleně dlouhá knížka, bez obsahu. Je mi líto něco takovýho o knížkách psát, ale autora jsem absolutně nepochopila, za mě Irvinga už nikdy. Jinak příběh hezký, ale zdlouhavý, pořád jsem čekala na nějaký bum, ale nepřišlo nic.

19.10.2019 2 z 5

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Krásný příběh, i když nejde o nejkvalitnější literaturu, tak jako oddechovka v létě super

21.08.2020 4 z 5

Modrá Modrá Maja Lunde

Do knihy jsem se nemohla absolutne zacist. A po 100 strance jsem to zabalila. Zivot je moc kratky na to, docist knihu za kazdou cenu. Takze bohuzel, knihu daruji dal, snad se bude libit nekomu jinemu, me to opravdu nechytlo. Apokalipticke tema zajimave, nicmene cekala jsem asi vic, prislo mi to velmi plitke.

08.06.2020 1 z 5

Všechno o vašem dítěti Všechno o vašem dítěti Andrea Homolová

Tohle by měla být bible všech matek. Až na část o znameních, která dle mého 100% nesedí, což je pochopitelné, skvělá kniha. Autorka je skvělá.

21.10.2019 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Nečekala jsem od knihy mnoho a mile mě překvapila. Hezky se četla, příběh měl spád, na to že se mi do druhé půlky Jáchyma vůbec nechtělo, s tím, že už vlastně všechno vím, tak naopak, druhá půlka mi přišla snad i lepší ????

05.09.2019 3 z 5