PetraN17 PetraN17 komentáře u knih

Dokonalá lítost Dokonalá lítost Helen Fields

Pro mě je dokonalá lítost to, že jsem už knihu dočetla :))
Jsem ráda, že se tu objevila Connie, ta postava mě baví. Ale pokud vrahouni budou řádit takto dál, dočkáme se tak 2-3 dílů, potom už nebude mít kdo vyšetřovat .
Díky závěru jsem neskutečně zvědavá na příští díl, už aby byl :))
Doporučuji

05.04.2023 5 z 5

Ženy na lovu Ženy na lovu May Cobb

Hvězdičku přidávám za obálku a styl psaní, příběh jako takový se mi už tolik nelíbil a hlavní postavy vlastně vůbec :))

05.04.2023 4 z 5

Transcendence Transcendence Jewel E. Ann

Naprosto souhlasím s EvikU. Knížka mě dostala, konec ještě víc a jsem nesmírně zvědavá na pokračování. Snad se brzy dočkáme. Osobně mám svou teorii, ale vsadila bych se podle prvního dílu, že nás paní spisovatelka ještě pěkně překvapí :))

25.03.2023 5 z 5

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Výborná kniha, zatím asi nejlepší přeložená. Reálné fikce nebo fiktivní realita je pro mě hodně zajímavé téma ke čtení :)
Velmi doporučuji a určitě se těším na další počin

21.03.2023 5 z 5

Zrádné loviště Zrádné loviště Dana Stabenow

Další skvělý díl, já se naopak začetla hned. Je to určitě tím specifickým prostředím a zajímavými postavami, Obludu nevyjímaje :))

20.03.2023 5 z 5

Cesty se rozcházejí Cesty se rozcházejí Veronica Roth

Tak tady jsem pro změnu čekala na třetí díl, abych se nemusela dlouho rozpomínat. a oni jsou jen dva :))
Ale i po takové době jsem si pamatovala jedničku, takže mi to nakonec tolik nevadilo a knížku jsem si užila :)

20.03.2023 4 z 5

Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Velice příjemná oddechovka, od autorky už třetí přečtená a asi nejlepší :))

07.03.2023 5 z 5

V lásce a válce V lásce a válce Maggie Brookes

Velice zajímavý pohled na válku ve Španělsku, jedno zlo proti druhému. Opět se ukazuje, že pro obyčejné lidi je to nepředstavitelné utrpení. Platí to o všech válkách a myslela jsem si, že jsme se všichni dostatečně poučili …

01.03.2023 4 z 5

Okouzlení Okouzlení Helen Hardt

Musím se smát, komentář od Elinek vystihuje celkem přesně moje pocity ze série :)))
Také jsem si propočítala, že se zřejmě dozvíme co se vlastně stalo až ve dvanáctém díle, ale obávám se, že se vynoří ještě spousta nevlastních sourozenců a příbuzných… A na to už asi mít nervy nebudu, už teď mě z toho čtení jímá hrůza ….

27.02.2023 2 z 5

Kniha dvou cest Kniha dvou cest Jodi Picoult

Tento rok moje zatím nejlepší kniha, prolíná se zde starověký Egypt, kvantová fyzika, smrt, život, mezilidské vztahy a naprosto dokonale do sebe vše zapadá. Velice doporučuji, pro mě opravdu úžasné čtení :))

23.02.2023 5 z 5

Odkaz Odkaz Beate Rygiert

Krásná série pro romantické duše :))
V každé části se toho poměrně dost děje, ale není to nepřehledné a navíc čtení je hedvábně plynulé :))

21.02.2023 4 z 5

Čokoládové nebe Čokoládové nebe Carole Matthews

Tak jsem se těšila, že se mi další díl bude líbit víc…. nestalo se :(
Příště se určitě opět nechám zlákat obálkou, tak uvidíme. Ale na čokoládu jsem chuť dostala, to zase jo :))

17.02.2023 3 z 5

Noc s Marilyn Monroe Noc s Marilyn Monroe Lucy Holliday

Také vám přijde, že jen sadista může vydat a přeložit z trilogie pouze dva díly??
Je to vážně škoda. A že jsem to zjistila opět až při čtení - jsem prostě nepoučitelná :)))
Knížky mě bavily, jak to dopadne je jasné, ale ráda bych si trojku přečetla :)

04.02.2023 4 z 5

Víkend plný viny Víkend plný viny Sandie Jones

Knížky Sandie Jones mě prostě baví, nikdy není dopředu jasné, o co postavám jde. Není to klasický thriller, spíše psychologické drama, ale i když je to trochu přehnané, ty myšlenkové pochody účastníků mě zajímají :))

29.01.2023 4 z 5

Dvojí život Dvojí život Katie Gutierrez

Moc se mi líbila pasáž z knihy, nad kterou jsem se pozastavila…. je dobře použitelná i v běžném životě :))
,,Dějiny píšou ti, kdo mají moc a chtějí si ji udržet. Takže když si čtete v učebnicích, položte si otázku, kdo příběh vypráví - a co získá tím, když mu uvěříte.”

26.01.2023 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Nejhorší je to, že když dočtete knihu, uvědomíte si jak se naprosto snadno dal zničit život lidem jen tak z rozmaru a nebylo žádné dovolání …. Hrůza

21.01.2023

Sestřičky pod jmelím Sestřičky pod jmelím Donna Douglas

Moc se mi líbilo, že v tomto díle i přes hrůznou dobu nakonec vše dopadlo dobře ;)
Určitě si to holky zasloužily :)))

08.01.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Zatím marně čekám, kdy knihám od Colleen odrostu :)))
Pevné věřím, že se to ještě dlouho nestane a budu mít radost z každého dalšího příběhu. Moc mě baví

06.01.2023 5 z 5

Tajná komora Tajná komora Leslie Jamison

Je to celkem smutná kniha, tři generace žen a člověk by si nevybral….
Velikou výhodou je ale pro letošní výzvu…. uplatní se minimálně ve třech bodech

03.01.2023 3 z 5

Film Film Louise Bagshawe (p)

Poslední knížkou přečtenou letos jsem se trefila do nálady, tak s tím snad budu příští rok mít také kliku :))))

31.12.2022 4 z 5