PetraN17 komentáře u knih
Ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Jsem ráda, že jsem se díky výzvě ke knize opět vrátila :)))
Také jsem velmi příjemně překvapená a natěšená na další příběhy :)))
Tady je to vždy sázka na jistou :)))
Výborná kniha, doporučuji
V současné době je neskutečně moc vydaných knih z válečnou tématikou a je pozoruhodné, když člověk narazí na další odlišný pohled. Stalo se to i tady a moc se mi to líbilo.
Ale bohužel, pokud budeme stále bojovat za mír ( což je samo o sobě ta největší jazyková pitomost ), bude ještě dlouhou, dlouhou dobu co psát.:(
Ani ve třetím díle si Coco moc neodpočine, je celkem zábavné sledovat, co všechno se může semlít :)))
Tento díl byl úžasný :))) Žravost a smysl pro blbinky mají hluboko zakořeněné v DNA a já jen doufám, že to nebyla poslední kniha ..
Tak jsem si dala opakovací víkend, abych si osvěžila paměť přečtením všech třech knížek. Bylo to snad ještě lepší, než když jsem je četla poprvé :)))
Opravdu vřele doporučuji a už se těším na další díly
Vypadá to, že budou další díly a já jsem celkem zvědavá, kam až nás zanesou. Knížka byla takový cestovatelský deník se zajímavými lidmi a příběhy, kdy si Connie ujasní kdo vlastně byla a kde se zasekla.. a co to pro ní znamená :)))
Velkým bonusem knihy jsou celkem zajímavé recepty (i na život )
Tady je to sázka na jistotu.. a rozhodně se vyplatila.
Určitě a s radostí doporučuji :)))
Ani třetí díl neztrácí své kouzlo :)
Lucie prožívá další svízelné situace, ale nakonec všechno dopadne jak má .
Z knížek čiší nadhled, humor a i v tíživých a smutných situacích není cítit deprese, a to mám ráda
Tato série mě prostě baví, každý díl je stejně dobrý :))
Jsem zvědavá, kolik pokračování nás ještě čeká.
Zjistila jsem, že mi schází poslední nepřečtená kniha od autorky a rozhodně nelituji :))
Můžu jen doporučit
Tento díl mi přišel trochu poklidnější, vůbec mě nenapadlo, kam se může ubírat. Nemusí být sto mrtvol, aby následky byly v konečném součtu hrůzné .
Také jsem nečekala, že se mi kniha bude tolik líbit. Konec to vše posunul na plný počet pěti hvězd :))
Moc pěkný příběh
Všechno důležité je napsáno v anotaci, knížka opravdu stojí za přečtení :))