PetraN17 PetraN17 komentáře u knih

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Velice dobrá série, po první knize navazuje snad ještě lepší díl a nemůžu se dočkat pokračování :))

15.09.2023 5 z 5

Kde se les dotýká hvězd Kde se les dotýká hvězd Glendy Vanderah

Neskutečně milé :))

15.09.2023 5 z 5

Ulice slávy Ulice slávy Kate O'Hara

Nejsem příznivcem romance, která se táhne desetiletí, hlavně když hrdina hází klacky sám sobě pod nohy.

15.09.2023 4 z 5

Krev je voda Krev je voda Alena Jakoubková

Další příběh dvojčat z Vlčic, propletená minulost s přítomností. Už jsem zvědavá na pokračování :)

16.08.2023

Španělský úsvit Španělský úsvit Boo Walker

Romantická kniha psaná z pohledu hlavního hrdiny - muže mužem. A není to vůbec špatné :))

13.08.2023 4 z 5

Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Naprosto fantastická romantická série :)))

10.08.2023 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Nejspíš už bych dala pět hvězd jen za prázdnou knihu, jak jsem si Kim oblíbila :)))
Naštěstí to není potřeba, děj napínavý a svižně ubíhá a je více než jasné, že bude další příběh a já už se nemůžu dočkat :)
Paráda

09.08.2023 5 z 5

O čem se nemluví O čem se nemluví Kelly Rimmer

Další úžasná kniha od mé oblíbené autorky. Otevírá hned dva těžké náměty ve dvou časových rovinách. Určitě doporučuji :) A já si dám chvilku oddech, potom se pustím do Varšavského sirotka.

31.07.2023 5 z 5

Proměna Proměna Nora Roberts

Moc mě bavilo číst o rozvíjení talentu u Bren a vůbec o světě v Talamhu, jen je mi líto, že budu znovu čekat na další díl :(
Doporučuji hlavně jako velmi odpočinkové čtení :)))

26.07.2023 5 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Patricia Gibney

Doufám, že už se také v příštích dílech začne něco v životě Lottie rozmotávat. Myslím si, že je to už komplikované i na knižní postavu :)))

24.07.2023 5 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Vůbec jsem nečekala, že budu tak unešená :)))
Paráda

30.06.2023 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Díky tomu, že jsem shlédla film mi dlouho trvalo, než jsem se pustila do knih. A samozřejmě jsou mnohem lepší :))

28.06.2023 5 z 5

Calder Calder Mia Sheridan

Knížku jsem začala číst když vyšla, ale odložila jsem ji, když bylo jasné, že bude pokračování. A jsem nesmírně ráda, protože se vrhám hned na druhý díl :))

22.06.2023 5 z 5

Jeho a její Jeho a její Alice Feeney

Také jsem vůbec neodhadla pachatele správně :)
Bylo to vážně pěkně zamotané

22.06.2023 4 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Linda Castillo

Tentokrát mi čtení přivodilo trochu smutnější náladu, ale myslím si, že k tomuto dílu to patřilo. A určitě nebyla kniha o nic méně čtivější :)))
Moc se těším na pokračování

20.06.2023 5 z 5

Zloděj osudu Zloděj osudu Jude Deveraux (p)

Pěkné zakončení pohádky a že by nástin další série?
Asi uvidíme, ale pro odlehčení jsem pro :))

17.06.2023 4 z 5

Konec nevinnosti Konec nevinnosti Alessandra Torre

Ten závěrečný díl mi přišel jako z jiné série. Nějak mi to nepasovalo. Celkem zklamání

12.06.2023 3 z 5

Knihomolové Knihomolové Emily Henry

Byla jsem zvědavá, jestli se mi bude i další kniha líbit. Líbila :))
Naprosto mě odrovnal telefonát přítele ze začátku a reakce na něj. Užila jsem si čtení a můžu jen doporučit

12.06.2023 5 z 5

Jedno italské léto Jedno italské léto Rebecca Serle

Líbí se mi výpravy do minulosti, které jsou námětem obou knih. Tady se mi líbilo i prostředí a hlavně příběh, který byl hlavně pro Katy velice přínosný. Bylo by fajn, kdyby to fungovalo i v opravdovém životě :))

11.06.2023 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Jsem ráda, že jsem se díky výzvě ke knize opět vrátila :)))

10.06.2023 5 z 5