PetraVlckova komentáře u knih
Kdyz porovnam tuto knihu s knihou 18 pod nulou, co dostala 88% tak tato kniha je jiny kalibr. Precteno za jeden vecer. Kniha se nedala dat z ruky. Cetlo se to samo. A za mne davam plny pocet a doporucuji precist. Obdobne napeti jako kdyz ctete knihy Larse Keplera. I kdyz tematicky je to jine. Jsem zvedava na druhy dil.
Vyborna kniha. Autor si s ctenarem pekne pohrava. V pulci si clovek mysli, ze vi kdo je vrah a ono ne. Uzasna detektivka.
Asi jedinná Nesbovka, která mne neoslnila. Absolutní úlet od ostatních děl
absolutní TOP. Čtu poměrně hodně knih, ale toto je kniha, co má u mne významné místo
za mne průměr. Je mnoho lepších autorů, i když toto bylo označeno jako Bestseller.
Asi pujdu taky proti proudu. Knizka me moc nebavila. 2 nesouvisle deje. 88% bych urcite nedala.
Mela jsem velke ocekavani, do cteni jsem se musela nutit. Nejsem velky fanda Trestikove. Treba se to casem zmeni
James Patterson, je záruka kvality. Nezklamal ani teď. Zajímavá knížka.
nekonvenční téma, dobře zpracované. Vydal se jinou cestou než jeho předchozí romány. Ačkoliv jsem očekávala podobný styl, přesto mě příjemně překvapil
Asi musím přestat číst většinu knih od jednotlivých autorů. Vždy mají 1, 2 povedené a zbytek jede z kopce. Tohle je jedna z nich. Očekávání ze začátku velké podle tématu, ale následně jedno velké zklamání
Já poutník, je špička, Nomád není špatný. Ale proti Exilu a Hackrovi je stále povedený.
Dítě číslo 44 bylo neskutečné, Farma je proti tomu výkřik do tmy. Zklamaní
O něco slabší než předchozí Keplerovky, ale nebyla to jeho nejhorší kniha