petrzel komentáře u knih
No dá se to přečíst jen mě zajímá jak to dopadne takže musím přečíst všechny díly
Knihu jsem dočetla přečtu asi i další díly ,ale tahle serie je hodně podobná odstínům.
Na knihu jsem se moc těšila a překvapila mě jak může mít někdo takovou fantazii to je pro mě úplně neuvěřitelný. Strašně mě to bavilo a vypadá to ,že se můžu těšit zase na další díl.
Líbilo se mi to je pravda ,že film je lépe udělaný.
A mě se to zase moc líbilo nic mi tam nepřipadalo navíc je to báječná kniha a jsem ráda,že jsem nedala na komentáře zde.
Nedočetla jsem . Kniha mě nedokázala zaujmout natolik ,abych jí dočetla.
Mě se to líbilo. Je pravda ,že sexuální scény jsem přeskakovala ,ale zase tolik jich tam nebylo. Je to takový odpočinkový čtení na prázdniny.
Četla jsem první knihu od tohoto spisovatele a musím říct byla úchvatná. Velmi napínavý děj.
Na knihu jsem se moc těšila,ale nezaujala.Chvílemi to bylo napínavé,že se nedalo skončit.A najednou to bylo nudné ,že sem usínala. Dočetla jsem jí ,protože sem chtěla vědět jak to skončí,ale už se k ní nevrátím.
Měla jsem na začátku problém se do knihy začíst. Na začátku to není kniha ke které bych se usazovala každou volnou chvilku,ale poslední třetina už mě bavila a konec byl perfektní.
Krásná trilogie po předchozích dílech už jsem tedy sexuální stránky přeskakovala ale i tak mě kniha dost bavila a konec naprosto zaujal.
Kniha se mi líbila nejdřív se to dost podobalo sérii Crossfire ,ale pak se to rozjelo jiným směrem a vtáhlo to člověka do děje. Hned sem začala druhý díl a těším se.