petrzel komentáře u knih
Tak mě se dvojka líbila o dost víc než jednička nemohla jsem se odtrhnout abych se už dostala ke konci.
Ze začátku jsem se do toho nemohla dostat ,ale konec byl překvapívý a už hltám další díl.
Tak jsem dočetla celou serii a kromě rozvláčného 4. dílu se mi to moc líbilo celé.
Knížka měla zajímavý děj,ale moc se tam opakovali stejné věci a tím to přestávalo člověka bavit.
Za mě zase dobrý pořád to má děj a pořád musím číst dál a dál abych věděla jak to dopadne.
Pokračování se mi taky líbilo,osudy lidí jsou nevyzpytatelné.
Byla jsem upozorněna ať tuto knihu nečtu ,protože je dost drsná. Hlavně kvůli upozornění jsem se do ní dala a nelituji. Kniha je úžasně napsána a člověk u ní musí dost přemýšlet jestli je to tak. Jestli opravdu za peníze dokáže udělat člověk cokoliv.
Třetí díl mě zklamal. Strašně protáhlé čtení o ničem . Málo akce. Nudila jsem se a přemáhala jsem se to dočíst. Pro mě neuvěřitelné jak z dvou úžasných dílů se dá přejít k takovému propadáku.
Zajímavá serie jsem moc ráda ,že jsem jí začala číst. Pro mě opravdu příjemné čtení.
Normálně jsem nikdy nečetla žádné fantasy knihy ,ale tahle mě nadchla. Bavilo mě to od začátku do konce. Teď si v klidu můžu pustit film. Tak sem zhlídla film a vadí mi vše co tam změnili knížka je o dost lepší
Tak jsem nejdřív viděla film teď dočetla knihu a obojí bylo dost dobré.
Nedočetla jsem to prostě sem se strašně nudila. nabíječ byl báječný třeba to někdy dám znova ,ale zatím mám dost jiných knížek.
Kdybych mohla dát těch hvězdiček víc tak neváhám.Opravdu výborná kniha.
Mě se ta knížka líbila. Děj byl úžasný a komisař se mi líbí čím dál víc. Konec byl překvapivý. A hned mě to donutilo otevřít další díl.
Perfektní kniha. Bylo to napínavé a už se těším na další knihu
Kniha se mi velmi líbila. Děj měl spád a to jak se tu píše překonbinované mi to tedy nepřišlo. Jediné co mi vadí a to na všech severských detektivkách jsou ty jména a názvy to se nedá zapamatovat
první půlka knihy byla o ničem .Chtěla jsem jí odložit. Pak jsem si přečetla komentáře a vše o knize a myslela si ,že to bude víc zajímavé ,ale jen chvilka napětí a zbytek zase o ničem takže tři hvězdy a znovu se k ní už určitě nevrátím.
Je velké štěstí,že tam byla aspoň ta zápletka s únosem jinak je to už o ničem.