petrzel komentáře u knih
Začátek byl nudný ,ale jen chvilku pak už to šlo zase jako ve všech knihách těším se jestli bude pokračování.
Smutné od začátku do konce.
Dnes dočteno. Četla jsem od této autorky sérii Alvarezová & Pescoliová a dle této super série jsem čekala něco úplně jiného. Souhlasím s Katka Fialová kniha byla na začátku šíleně nudná a nebavila mě. Pořád dokola se opakovali stejné věci, Až konec byl super a tam už sem to hltala a hltala. No co k tomu říct jiného znovu to číst nebudu.
Zase jedna kniha která mě bavila a u které jsem se občas zasmála z plným plic.
Je to hrůza co Natálie popisuje a takový chlapi by měli mít ten nejpřísnější trest,protože jak přesně píše on jí vlastně zabil. Celý život si to bude pamatovat.
Četlo se to dobře ,ale předchozí tři díly mě vzali teda víc.
Co říct ke knize je perfektně napsaná a drásá člověku nervi. Už se těším na další.
Pro mě pohodová knížka. Dobře se to četlo a děj byl zajímavý.
Perfektní kniha na odpočinkové čtení. Zaujala mě a nepustila.
Pěkný a napínavý co k tomu říct jiného. A jdu na další už se těším.
Kniha se mi líbila. Je to můj šálek kávy. Napínavý a pořád se něco děje nenechá to člověka ani odpočinout.
No dalo se to číst občas je tam skvělí humor občas se člověk nudí vím,že se určitě k této knize nevrátím.
Kdybych mohla dát víc hvězdičektak tahle kniha si je právem zaslouží. Poprvé jsem se u detektivky i bála byla napínavá a opravdu nádherně napsaná.