petrzel komentáře u knih
Knížka je moc zajímavá a udrží pozornost celou dobu za mě 5 hvězd už se těším na další
Za mě 5 hvězd kdyby bylo víc dám zase plný počet je to opravdu kniha která vtáhne do děje a nepustí
Kniha je šílená, když si člověk uvědomí co dokáže matka udělat na dítěti. Možná je z toho opravdu nejhorší to jak se zachoval otec. Dávám pět hvězd a obdivuje Pana spisovatele.
Kniha se mi líbila přečetla jsem jí za dva dny už se těším na pokračování
Výborné pokračování prvního dílu a perfektní ukončení kniha se mi opravdu dost líbila.
Další výborná kniha od tohoto spisovatele ještě jsem nenarazila na nic co by mě od něj nebavilo od začátku do konce
Tak zase jsem si jednou přečetla výbornou detektivku. Děj pádí nezabývá se zbytečnostmi knížka přesně dle mého gusta
Knihu jsem brala do rukou s velikým očekáváním , které ale nesplnila. Přečetla jsem do konce , ale asi mě zrovna tyhle romány moc nebaví.
Kniha mě bavila stejně jako první díl je to opravdu dobré čtení, takové pohodové.
jsem taky jedna z divných kniha mě nebavila a s ní mě přestávalo bavit i číst takže za mě nedočteno nedá se to třeba se k ní někdy vrátím.
Už dlouho jsem se u knihy tak nezasmála. Je to dost dobře napsaný.
Perfektní zakončení dvou knih. Je to výborně napsané a člověk se u toho nenudí.
Výborná kniha nasmála jsem se u ní dosyta. Doporučuji všem rodičům pro jejich děti.
Knihu jsem přečetla ale vím že se k ní už nevrátím je to jen takový vyprávění o tom jak si užívat života není v tom nic co by mě nadchlo
Kniha se mi líbila četla se mi velmi dobře a moc se těším na další díl.
Výborná kniha bavila mě jak kniha tak film celou dobu je člověk vtažen do děje a nepustí ho to.
Výborná kniha vtáhla mě do děje a nepustila až do konce