petula22 komentáře u knih
Téma různých skupin, sekt a společenství mě vždy lákalo. Tato kniha skvěle popisuje úžasný vstup - začátek, průběh - způsob života v komunitě a i závěr - vystřízlivění. Za mě skvěle napsané, líbily se mi i vsuvky z minulosti.
Skvělé téma, knížka je napínavá od začátku do konce. Adeptů na vraha je hned několik, místy to bylo trochu překombinované a přitažené za vlasy, ale i tak doporučuji!
Knížka nenadchla ani neurazila. Za mě asi nejslabší, kterou jsem od autorky zatím četla. Takový bláznivě, divný příběh :) snad další dílo bude vydařenějsi!
Napínavý, čtivý příběh, poměrně dobře propracovaný, zápletka zajímavá. Postava Bena mi byla sympatická... Jednu hvězdu ubiram za konec, ten mě moc neoslnil.
Příjemná, nenáročná, romantická oddychovka. V tomto žánru mě baví francouzské knihy... jejich styl vykreslujici způsob žití, myšlení, přátelství...
Moje prvotina od autorky, každopádně knihu bych rozdělila na třetiny : první - krásný rozjezd, tzv. "na plný plyn" :) knížka nešla odložit....druhá - poměrně zdařile vykreslila postavy, zamotávala děj....no a třetí závěr - zvrat, překvapení a opět "plný plyn"...pět hvězd si zaslouží
Ke knize mě přilákala reklama a musím říct, že jsem ráda. Dvě linie : přítomnost s vazbou na minulost, zajímavý námět a dobře zpracovaný děj, čtivost se nedá upřít, nenudila jsem se a závěr celou knihu jenom vyzdvihl.
Moje prvotina od autora, první polovina skvělá - nedá se od ní odtrhnout, druhá půlka už je více přitažená za vlasy, každopádně čtivý, vydařený thriller...určitě si přečtu i další díly.
Byť to nedělám, tak tentokrát mi to nedá...plně souhlasím s komentářem od "HARENA", nesmrtelný David :-)
Krásná knížka, ..jak se žilo a žije na vsích- dědinách, je v ní spoustu "lidové moudrosti" ...výborně dokreslené nářečím.
Plně souhlasím s komentářem uživatelky "hzd". Poslední nejkratší kapitola mě nebavila, ale knížka zajímavá, přečtená během dvou dnů.
Výborný thriller, mělo to spád, vývoj, 400 stránek uteklo jako nic. Mě se knížka moc líbila.
Řekla bych takový průměr, čtivý to bylo, ale 211 stran bylo tak akorát. Jak se říká.... Neurazí, nenadchne.
Soubor osmi kratších povídek na téma rodina. Řekla bych, že všechny na stejné úrovni, já u nich strávila příjemné odpoledne.
Ta kniha je 'jina', až je vlastně skvělá :) ze začátku je trochu zmatek a chaos, ale postupně vše zapadá a dostává smysl. Nelehké téma, které bylo zdařile zpracované.
Hrůza si to představit, dobře o tom číst..určitě si budu víc vážit "obyčejné" vody...poměrně věrohodně popsaný děj, líbilo se mi, že kapitoly střídavě vyprávějí jednotlivé postavy.... za mě skvělá knížka.
Náhled do herecké rodiny, jež kromě osobních problémů, řeší i boj s bulvárem. Taková pohodovka na víkend.
No...zápletka asi zajímavá...na mě dost spletité a hodně postav, pootevreny konec...takovy průměr...asi bych přežila, kdybych ji necetla.
Líbil se mi autorčin styl psaní, silný příběh... vkusně a nenásilně odlehčený houbařením :)