petula6844 komentáře u knih
Paráda!!! Mám všechny díly v knihovně nachystané strašně dlouho, šetřila jsem si je, přesně jsem věděla, že to bude super čtení a že mi bude líto mít vše už přečtené. Takže rychle na další díl :)))
Na knížku jsem neměla moc času, četla jsem ji dlouhých 14 dní a jsem ráda, že jsem vydržela až do konce, paráda!
Celá série je super, tento díl byl boží, sotva jsem dočetla poslední větu, hned jsem vzala do ruky další díl, paráda!
Strašně moc jsem se na tuto novou knihu těšila, ale zklamala mě, psané jakoby někým jiným, snad příští kniha bude ve stejném stylu jako předešlé...
Moc mě tato série baví, super tým Poe a Tilly, opět vtipné, napínavé, další díl už čeká!
Mít více času, přečetla bych ji jedním dechem, na tenhle příběh jen tak nezapomenu, určitě stojí za přečtení...
Wau!!! Ráno jsem začala číst a večer dočetla s otevřenou pusou, to už se mi dlouho nestalo!!! Další díl prosím!!!
Pro mne trochu zklamání, moc jsem se na další díl těšila, případ dobrý, Alison a Penna jsem si oblíbila, ale již jsem si přesně nepamatovala předešlé případy a jména, no tentokrát 4*
Tak to bylo napínavé, sice pomalejší rozjezd, ale stálo zato číst dál. Těším se na pokračování...
Dlouho jsem se na knihu těšila a jsem ráda, že nezklamala, svižné a napínavé čtení!
Skvělé, svižné, místami i vtipné čtení! Říkala jsem si, zda nebude další díl s tolika stránkami zdlouhavý, naopak, hltala jsem každou stránku. Carl s Asadem mě baví čím dál více...!
Na knížku jsem se moc těšila, četla se hezky, dokonce jsem ji přečetla za jeden den, ale očekávala jsem víc... Předvídatelné ;)
Paráda!!! Řadím mezi oblíbené vyšetřovací série..., doufám, že bude víc dílů. Aaaa vrhám se hned na Pohřbení!
Skvělý příběh, napínavé od začátku až do konce! Určitě sáhnu po další knížce od tohoto autora. Doporučuji!
Tak a je dočteno! Opět skvělý díl... Sice jsem se v tom na konci trochu ztrácela a musela dost přemýšlet, ale jinak super a konec nečekaný!
Nemohla jsem se dočkat tohoto dílu, opět skvělé čtení, pro mě jedna z nej detektivních sérií!!! ;))
Skvělá knížka!!! Hltala jsem každou stránku, ale nakonec jsem jí přečtenou musela zavřít, nejraději bych se hned pustila do nějakého pokračování... Doufám, že spisovatelka nezůstane pouze u jedné knihy.