Peťulka8 komentáře u knih
Básničky zrovna dvakrát nemusím a zrovna tato sbírka mě vůbec nenadchla. Dočetla jsem ji jen, protože je to povinná četba.
Zábavní divadelní hra s romantickou zápletkou. Knihu jsem shlédla i v divadelním provedení, což je též skvěle zpracované. Mohu jen doporučit.
Knihu jsem si zamilovala, je skvěle napsaná. Knihu rozhodně doporučuji :-)
Skvělý závěr trilogie. Kniha mě velice nadchla a určitě ji doporučuji :-)
Úžasná kniha s velmi napínavým dějem. Občas jsem se ztrácela v postavách, jelikož jich tam je mnoho, ale jinam perfektní dílo :-)
Knihu jsem měla přečtenou za dva dny, je velice napínavá a originální. Děj je děsivý, ale zároveň na konci knihy dojemný.
Výborná kniha se zajímavým dějem.
Kniha je velice zajímavá, vypráví příběh o posedlém jedinci, který za každou cenu musí dosáhnout svého. Je napsaná ve 2. formě oslovení, což je neobvyklé a zajímavé.
Skvělá kniha o významném sportovci. Je v ní popsán celý život fotbalisty Neymara - od narození až po současnost. Kniha se mi velice líbila, i díky přiloženým fotografiím z nejzajímavějších okamžiků hrdiny.
Zajímavá kniha, která je napínavá až do samého konce. Velice se mi líbila, jen mi přišla v některých částech trošinku zdlouhavá.
Moje první knížka od Kinga, četla se mi špatně. Děj byl nezajímavý a slabý.
Skvělý a strhující příběh dvou zamilovaných lidí. Kniha se smutným koncem.
Skvělá kniha, která má nečekaný a zajímavý konec. Hlavní hrdinka je velice neobvyklá. Super příběh, už se nemůžu dočkat druhého dílu série. :-)
Kniha je skvěle napsaná, četla se skoro sama. Čapek byl vynikající spisovatel. :-)
Knížka je velice zajímavě zpracovaná. Líbí se mi, že autorka skvěle popsala situaci v daném prostředí.