Petunnka komentáře u knih
Plně souhlasím s Kirtans. Nějak pořád nechápu tu nálepku bestseller a na databázi kniha roku??? Třeba mi třetí díl otevře oči, už aby tu byl... :-D
Jedním dechem, i když na ničem z toho neujíždím. Závěr super, můžete si myslet co chcete. Držím autorce palce! Ke knize se asi nikdy nevrátím, ale přečtení nelituji.
Huh, že bych byla sexuálně flustrovaná??? Po pěti minutách je jasné každému, že k "něčemu" dojde, ale ty konce bych tedy neodhadla ani za mák. Souhlasím s: zábavné, nenáročné, vtipné, čtivé...
Dostala jsem a přečetla během dvou dnů. Tak nějak se mi ten příběh vybavoval, asi jsem četla jako dospívající (podobné romány jsem v tu dobu hltala). Momentálně jsou pro mě odreagování, pohodové čtení, při kterém zvládnu děti, domácnost a žvěř. Ale stejně se těším až se jednou vrátím třeba k Medojedkám.
Oddechovka. Prostě víte jak to dopadne, ale stejně si to přečtete, protože co kdyby.... :-) Asi bych tak hodnotila všechny harlequiny. Moc jich přečtených nemám, tak neumím pořádně ohodnotit takovou tu omáčku.
Z drogové tématiky jedna z těch povedených.
Nic moc. Přečetla jsem celou ságu. To se dalo, ale už jsem holt jiná věková kategorie :-)
paulhunter:
Jedna z prvních knih, kterou jsem četl.. ale to bude určitě u více čtenářů :) - Plný souhlas!
V pubertě jsem četla několikrát. Byla oblíbená, teď je jen založená.
Četla mi jí dcerka. Místy měla problémy s porozuměním, ale jinak dáváme palec nahoru!
Dám jí přečíst dceři. Vzpomínám, že se mi líbila a dobře se četla.
Jako dítě vůbec nebavila a když jsem se k ní po letech vrátila, tak stejně žádný velký zážitek....