petusska01 komentáře u knih
Oooooo, veľmi pekné!! S podobnou témou som sa v rámci romantickej knihy stretla málokedy a preto to bolo ozaj zaujímavé. Do toho detektívna vložka a atmosféra na zbližovanie vytvorená. Zloduch bol síce akoby patrný na prvý pohľad ale aj tak sa to čítalo veľmi dobre, Ed aj Clem boli veľmi sympatický a fajn, ze sa Clem pamäť nevrátila:) tie jej brepty a nefungujuci filter kvôli nefungujúcemu laloku boli fajn :) Ed bol veľmi milý sexi a taktiež intímne scény boli popísané veľmi príjemné, narušilo ma to ako v iných príbehoch. Viac menej naozaj nemám čo vytknúť. Paráda.
Zaujímavé. Autorku mám rada, tak určite som si knihu chcela prečítať, aj keď anotácia ma veľmi nezaujala a nie som ani "milovníkom" tohto žánru ALE musím povedať, že som sa chytila na háčik. Okrem fantasy sveta Strážcov a Démonov je samozrejme ťahúňom aj milostný trojuholník, ktorý pokiaľ nie je vyriešený tak sme v napätí vždy a chceme čítať ďalej a ďalej. A aj keď Layla mi nie je nejako prehnane sympatická a autorka vcelku ukazuje jej chyby v úsudku či nezmyselné správanie, v priebehu času sa postava vyvíja, spoznáva svet a samu seba a mení sa, čož je pre mňa taktiež motív čítať ďalej. Momentálne patrím do "tímu Rotha" a som zvedavá čo s ním bude ďalej...Autorka teraz aj v iných knihách fajnovo pracuje s motiváciou pokračovať v čítaní, a to napriek tomu či čitateľ je alebo nie je cieľovka alebo xi príbehom je nadšený dosť alebo len trochu! Super schopnosť.
Po dlhšom čase príbeh podľa môjho gusta!!! Viac menej pokračovanie série, ktorá sa mi zatiaľ celá veľmi páči!! Bella a jej prežívanie, jej sloboda,samota a bolesť...to všetko bolo veľmi emotívne spracované a zanechalo vo mne veľmi silné emócie... A Rafe!! Dokonalejšieho chlapa by sme ťažko hľadali...a tie španielske slovíčka akoby som "počula". Viac menej som síce stále čakala na nejakú zápletku medzi nimi ale asi si Bella odžila už dosť. Koniec bol milý a príjemný, pokojne by som pridala pár strán ešte s nejakým epilógom. Celú sériu vrátane tohto príbehu hodnotím zatiaľ veľmi pozitívne a odporúčam.
Som spokojná. Vtipný a jednoduchý romantický príbeh, trošku bláznivý ale stále našťastie v mojich hraniciach (William bol a stále je už za hranicou). Postavy, aj Liam aj Lilith mi boli dosť sympatické, Liam bol síce trochu taký nudný, alebo slabo osobnostne výrazný, ale Lilith bola super, iróniu veľmi oceňujem. Ten koniec bol taký zvláštny, až tak veľmi mi k Lilith nepasoval, najmä kvôli tomu, že asi bude musieť opäť oddialiť ten svoj sen...ale uvidíme. Sériu celú odporúčam.
Nebolo to dokonalé, ale VI opäť nesklamala!! Sophia ako hlavná hrdinka bola podľa môjho gusta, vtipná samostatná schopná a mierne nedôverčivá, čomu sa nemožno čudovať. Weston taktiež nemal chybu, aj keď pôsobil velmi arogantne a sebavedomo a potom vysvitlo, že sa vlastne nevie postaviť svojej rodine a tie jeho traumy... Mal svoju osobnosť a tá rozohrala celkom kvalitný príbeh. Taktiež vedľajšie postavy boli veľmi podarené. Musím povedať že autorka je vždy skvelý výber a nesklame.
Lena a Ryan. Každý z nich mal svoj samostatný príbeh, ktorý sa v istom momente stal spoločným, navzájom sa ovplyvnili, pomohli si... Pekne sa to vyvíjalo, aj Ryan dospel, aj keď teda niekedy sa správal ozaj nepochopiteľne k Lene. Námet bol pre mna nový, podobný som nečítala takže ma kniha bavila a udržiavala v napätí aj keď teda zápletka bola trošku predvidatelná. Všetky postavy aj vedľajšie som si obľúbila, myslím ze z toho môže byť pekná séria.
Som príjemne prekvapená. Vidím ze mnohých štvala Eden s tou jej povahou, ale mne sa to páčilo ako sa jej postava vyvíjala. A tak trochu by som aj ja mala problém uveriť mužovi ktorý sa živí klamstvami... Aj keď všetko dobre dopadlo, kniha bola pútavá, príbeh aj vtipno smutný, sexu akurát, takže za mňa určite odporúčam
Ja som normálne nadšená... Postavy Olive aj Adama sa mi veľmi páčili, aj to akí boli nemotorní v bežnom svete aj s tými ich výstrelkami....Ten odborný akademický svet sa mi tiež pozdával a bavilo ma to. Zápletku s tým "zloduchom" som neočakávala, takže aj s takéhoto prekvapenia som nadšená. Blázniví priatelia tiež splnený. Celkovo to veľmi všetko ladilo dokopy a bolo to vtipné, príjemné, oddychové a pokojne by som so to prečítala ešte raz. Za mňa veľké áno.
Tak, toto sa mi páčilo. Konečne. Oproti posledným knihám, na ktoré som natrafila toto bolo o dosť lepšie!! Ak teda beriem príbeh z pohľadu- najlepsi kamoši, žiarlivosť a priznanie si citov- je to klišé. Ale plus úžasná scenéria, vtipná partia, celebrita = veľmi pekné a fungujúce spojenie. Will ako postava nebol nejako prešpekulovaný, svoje city až do konca neukázal... Izzy bola fajn, vtipná, sebestačná, páčila sa mi aj Colom ako si stála za svojim... jedine teda tiež mala problém s komunikáciou, ale inak by nemala kniha toľko strán, keby to bolo také jednoduché... Túto autorku mám rada a doteraz ma nesklamali jej príbehy. Odporúčam.
Ach, kebyže Logan nemá rád trosku drsný sex tak sa z toľkej sladkosti asi rozpustím. Príbeh bol príjemný, len na mňa sa veci vyvinuli trochu prirýchlo a potom už to bolo len sladšie a sladšie. Okrem takej tej nerealnosti a toho ako Logan ju dokonale poznal a už len od pohľadu ju vedel celú prečítať by z toho bol dokonalý príbeh, nakoľko celkom sa v ňom autorka dotýka mamonárstva, problémov s peniazmi, psychických problémov a tiež vyrovnávania sa so stratou. Niekedy som bola trochu znudená- asi tou dokonalosťou, ale inak to bol vcelku kvalitne strávený čas pri knihe. Autorka písať vie, len niekedy jej to vyjde viac a niekedy menej.
Som príjemne prekvapená. Čakala som nejakých drsných týpkov, ktorí sa neriadi pravidlami a o citoch sa veru nebavia nikdy. A potom strašne otravnú novinárku. Ale dej príjemné odsýpal, chémia medzi Kingom a Bryce sa mi páčila, dialógy len doplnili príjemný pocit z čítania. Obaja "rástli" aj keď s tou dôverou, to nebolo jednoduché. Zápletka a celkovo tá detektívna časť tohto príbehu...je to fajn, ale ako mohlo sa to ukončiť už v tejto knihe veru a do ďalších vymyslieť niečo nové...ALE áno, páčilo sa mi to, prijemne čítanie a to je dôležité.
Dávam plný počet aj keď som čítala aj lepšie príbehy určite. Mám trošku dojem, že niektoré odseky akoby som už niekde videla... Ale celkovo môžem povedať ze je to vydarené pokračovanie prvého dielu. Gabriel bol veľký sympos a veľmi starostlivý, napriek všetkým tým nepeknym veciam ktoré si o sebe myslel sa správal velmi dobre. Sophia bola také prerastené dieťa a aj keď jej Gabriel v hádke povedal pravdu, vôbec sa nezmenila...ale tak hold, aspoň bola vtipná. Pribeh sám o sebe je fajn, takže ako pokračovanie určite odporúčam. Bola by som v budúcnosti zvedava na Jaxa a Brennu.
Prijemné milé čítanie pre mladšie ročníky, ale to mi vôbec nevadí. Kasie mám rada práve pre tú jednoduchosť, aj keď vždy sa dotkne aj vážnejších tém a príbehy nesú aj pekné posolstvá... Moorová mi teda zo začiatku prišla pekne odťažitá od sveta mimo plávania. Jej kamarátka Amelia s nou veru mala svätú trpezlivosť. A potom sa mi veľmi páčilo ako sa pomaly otvára a ako jej je v tom "ten chlapec" nápomocný. Nikto nie je dokonalý a to je tiež fajn motto.
Na jednej strane, čo sa týka príbehu nebol veľmi originálny, zápletka bola stará ako ľudstvo samo ALE!! Graham bol presne taký ten týpek o ktorom rada čítam-v práci aj k iným ľuďom kretén a k jedinej žene a deťom "Méďa". A teda aj sexi. Tie scény mi dokonca ani neprišli trápne. Soraya je ženská podľa môjho gusta, drzá, samostatná, sarkastická a ľudská! Všetko toto sa spojilo do príjemného sexi vtipného čítania a to je to čo som aj očakávala. Áno!
Pokračovania som sa nevedela dočkať a naozaj nesklamalo. Jedna z mojich naj sérii ever. V podstate ani nemám čo vytknúť, do deja aj postáv som sa zamilovala už v prvej časti. Na jednej strane som už chcela aby sa to všetko rozuzlilo a Sage sa postavila svojmu najväčšiemu strachu na druhej strane som vedela, že tým príbeh skončí a to som nechcela. Koniec bol rýchly a záber mierne pre mňa nedostatočný ale to len preto, že som si všetkých tak obľúbila. Určite odporúčam a určite sa k príbehom znovu vrátim.
Príbeh s pomaly sa rozvíjajúcou romancou na akú sme u autorky zvyknutí! Veľmi pekné. Páčila sa mi chémia medzi hrdinami, sarkastické poznámky a ich doťahovanie bolo ozaj zábavné. Celkovo som sa vedela vžiť do tej súťažnej atmosféry. Jasmine bola niekedy ozaj otravná, so svojími myšlienkovými pochodmi ale Ivan to vyvažoval svojim prístupom. To čo mi vadilo pri predchádzajúcich príbehoch tak aj tu - keď už sa konečne dali dokopy tak sa to rýchlo skončilo :) plus mám dojem, že niektoré veci by som ja osobne chcela dovysvetlovať ale inak nemám vážnejších námietok a som spokojná :)
Ozaj podarený príbeh. Deje sa tam toho ozaj veľa. Kira je mi veľmi sympatická, Grayson sa správa často dosť nepríjemne ale beztak sa mi spolu páčili. Aj vedľajšie postavy sú veľmi dôležité a pozdvihli celý príbeh, ktorý vo mne vyvolával celú škálu emócií. Ozaj oceňujem a odporúčam.
Musím povedať, že to bola riadna nálož. Chémiu, erotiku, dialógy medzi Banom a Jesse som si neskutočne užívala a Jesse patrí aj moj obdiv (to všetkým samostatným a dovtipným ženským postavám). Bane - opat zly chlapec, ktorý skrýva svoju úžasnú stránku - to ja môžem :) Celkovo odporúčam celú sériu, v každom z týchto príbehov je niečo čo ma zasiahlo a ostalo zapamatané, napriek tomu že je to "len" nejaká erotická literatúra pre ženy.
Ako aj prvý diel, aj tento ma dostal. Nemôžem povedať ze by to bola úplne naj kniha co som čítala, ale spojili sa tam veci ktoré mam rada ako príjemná vtipná a samostatná hrdinka, muzny a ranený chlap a perfektná partia okolo nich. Zápletka bola predvidatelna ale nevadilo mi to. Teším sa na tretiu časť.
Musím povedať že som čakala trochu viac. Ani len ten sex tam nebol taký zaujímavý ako by som podľa anotácie očakávala. Ale postavy príjemné, zápletka takpovediac predvídavá a netreba čakať nejaké hlboké myšlienky. Oddychovka fajn, neviem či sa k nej ešte niekedy vrátim.