Hypotéza lásky přehled
Ali Hazelwood
Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos… Olive Smithová, tretiačka na doktorandskom štúdiu, neverí na dlhotrvajúce romantické vzťahy. Ale jej najlepšia priateľka áno – a práve vďaka tomu sa dostane do tejto šlamastiky. Presvedčiť Anh, že skutočne randí, však nebude také jednoduché – vedci totiž potrebujú dôkaz. Preto, rovnako ako každá biologička s trochou sebaúcty, spanikári a pobozká prvého muža, ktorého zbadá. Ten muž nie je nikto iný ako Adam Carlsen, ich mladý a nadaný vyučujúci – a všeobecne známy kretén. Olive preto nedokáže uveriť vlastným ušiam, keď pristane na jej pretvárku a súhlasí, že bude vystupovať ako jej falošný priateľ. A keď sa veľká vedecká konferencia uberie nečakaným smerom a Olivina kariéra sa ocitne v ohrození, Adam ju prekvapí znova – pevnou podporou a ešte pevnejšou… vypracovanou hruďou! Ich malému experimentu odrazu hrozí poriadny výbuch. Olive si uvedomí, že jediná vec, ktorá je komplikovanejšia ako hypotéza lásky, je položiť vlastné srdce pod mikroskop.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , LindeniOriginální název:
The Love Hypothesis, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hypotéza lásky. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Moje prvni knizka od autorky a pecka. Bavila jsem se celou dobu. Potutelne jsem se uculovala a kolikrat se i nahlas rozrehratala. Olive i Adam byli uzasni. To, jak jim nektere veci dochazely s maximalnim zpozdenim a byli pevni v kramflecich jen co se tykalo vedy, to bylo zkratka okouzlujici.
Olive byla bajecna jak se spolehala na "rady" z romantickych filmu. Akorat sem ji prala, aby tomu hajzlikovi nakopala zadek sama.
No a jelikoz mam extra slabost pro tiche a nabrucene chlapy, tak Adama jsem si zamilovala okamzite. Pro sve blizke by dychal a v praci stinal hlavy. A bonusova kapitola z jeho strany byla skvela. Clovek by ani netusil jak moc byl nervozni :)
Pro mě tato kniha bylo jedno velké trápení. Nudné a předvídatelné. První tak tři kapitoly fajn, ale pak klišé na každém rohu. Nedočetla jsem.
Strhující upíří romance od autorky Hypotézy lásky
28.11.2024
Je těžší porozumět fyzice, nebo lásce...?
31.08.2024
Dva šachoví protivníci ve hře o lásku
09.03.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Musel ses objevit a přimět mě, abych se do tebe zamilovala, pomyslela si a zamrkala proti jeho pokožce, ty zatracený zmetku.“
„Hypotéza: Když si budu myslet, že jsem na dně, někdo mi hodí lopatu.“
Kniha Hypotéza lásky v seznamech
v Přečtených | 2 388x |
2023 | Hypotéza lásky |
2023 | Hlava plná lásky |
2024 | Šach a mat |
2024 | Teorie lásky |
2024 | Nevěsta |
(SPOILER) Nejprve jsem dala 3,5* ale pak mi došlo že jsem pod vlivem děje pouze od konference dál. Takže jsem ještě jednu hvězdu stáhla, protože do té doby to bylo celkem peklíčko o ničem. Pak to teda taky nebyla žádná extra věc, ale aspoň to bylo pikantní.