Pichoval komentáře u knih
Romantický příběh, ktery je idealni pro nedelni odpoledne
Stale napinavy pribeh, sice to vypadá, ze se vsichni vyvrazdi. :-) nicmene se těším na další pokracovani jak se bude vse vyvíjet.
Musim potvtdit, ze mi trvalo tak 150 stran nez jsem se zorientovala v postavach, kdo ke komu patri... Pribeh je je psany napinave, tak vam ani neprijde, ze to je takova bichle. Nicmene detailni popis násilí byl místy i na mne docela dost. Nicmene se tesim. Na dalsi dily a osudy.
Knha se cetla sama. Pribehy jsou ze zivota, napeti, zklamaní, laska. Krasna pointa- vse se ma vrat pozitivne a s usmevem.
Skvela kniha, jak pro male tak velke a hlavne poucna, kazdy si tam najde sve
I presto, ze je kniha spuse pro mladez, jsem ji se zajmem precetla. Nektere pasaze jsou az moc popsabe do detailu - typické líčení krajiny, avsak je zde nenasilnou formou predlozena historie.
Zajimavy a silne emotivni pribeh. Popsane pocity obou milencu do detailu. Po precteni jsem jeste nekolik dni premyslela o zaveru knihy - sebevrazde Emily duvodech a pocitech
Nektere pasaze se opakovali, jine byly zbytecne a nezajimave. Presto doporucuji precist pro rozsireni obzoru.
velice napínavá kniha plná zvratů, napětí graduje až do samého konce, autor opět nezklamal
Knihu jsem precetla ze zvedavosti na autora a take proto,ze byl pujceny titul Zlodejka knih. Docetla jsem ji,ale neoslovila mne. Mozna kdybych byla nactileta,tak by to pro mne bylo zajimavejsi cteni.
Kniha je napsana formou dialektu, "samomluvou". Pribeh byl celkem uchazejici,avsak nebavily mne pasaze,kdyz didktoval spisovatel knihu- preskakovala jsem. Konec byl pro mne prekvapivy. Celkove se kniha nechala cist jako relax
souhlasím s komentářem od t.adm ..
knihu jsem četla před již delší dobou a měla by být zařazená mezi povinnou četbu kdy by možná po přečtení ovlivnila rozhodnutí feťáků a spol....
Knihu jsem přečetla, některé pasáže ohledně mrtvých byly na mne až moc reálně popsané... Opět překvapivý konec. Od začátku knihy jsem nevěděla, kdo je podeřelý...
velice poutavý příběh již od začátku, nemohla jsem se dočkat, jak to dopadne. Od počátku jsem si nebyla jistá, na kterou stranu se postavit, kdo má pravdu, závěr dopadl velice překvapivě....