pikacka komentáře u knih
určitě není špatné si knihu přečíst. Je motivující a každý si v ní najde možnou cestu jak dojít v životě k úspěchu a k splnění svých cílů.
Napínavý dobrodružný příběh, který má napětí. Autor se soustředil čistě na děj tím se stal příběh poutavým. Kniha není obsáhlá, čte se velmi rychle. Škoda ,že konec knihy - epilog je tak kraťoulinký , čtenář by se možná rád dověděl co bylo dál s hlavními hrdiny.
pěkný romantický příběh ze zajímavým dějem. Kniha se dobře čte a určitě doporučuji přečtení
Celá trilogie se mi moc líbila a určitě se k ní zase vrátím. Jelikož se knihy vydávaly celkem s odstupem tak mi vždy dělalo problém se na začátku zorientovat v postavách, hlavně na začátku třetího dílu :-). Na ten se čekalo celkem dlouho a netrpělivě. Určitě doporučuji k přečtení
tuto knihu doporučuji k přečtení. Děj je napínavý od samého začátku až do konce. Spíš bych se přikláněla ,že je tématem více krimi než fantazy i když i toho tam trošku najdeme. Každopádně čtenář obsahem nebude zklamáný. Za mě pět hvězdiček :-)
jako všechny knihy od B.Small i tuto musím pochválit. Najdeme zde krásnou romantickou lásku , jemné pasáže erotiky a napínavý děj. Doporučují k přečtení :-)
příběh se mi líbil ,ale ten kdo se první podívá na film bude překvapen. Kromě jmena hlavního hrdiny a základní myšlenky ,že hlavní hrdina bojuje proti viru ,který lidi mutuje do příšer jsou to dva odlišné příběhy. Když bychom hodnotili jen knižní předlohu , je příběh zajímavý , najdeme v něm napětí a čte se velmi dobře. Rozhodně přečtení doporučuji .Knižní vydání je složeno s několika povídek . Kromě povídky Já legenda jsou ostatní také zajímavé ,ale podstatně kratší .
Do čtení knihy jsem se pustila , protože jsem přečetla knihy Milenec snů a Noční rozkoše. Možná jsem čekala více ,ale ty první dvě se mi líbily více . Možná proto ,že v ději této knihy se začíná objevovat více postav se kterými se pak můžeme setkat v další knihách. Ale co mi v ději vadilo bylo slovo : daimóny. V první chvíli jsem si myslela ,že se vydavatel spletl a mělo tam být démoni , ale ti tam byli pak taky :-). Hodně podobné názvy postav to je za mě mínus u této knihy.Takže hodně postav , více zmatku v ději a já dávám jen 3 hvězdičky.
kniha se mi líbila a doporučuji její přečtení. Děj byl napínavý od začátku až do konce a čtenář se nemusí bát ,že by se nudil . Jelikož to skončilo otevřeným koncem tak snad se můžeme v budoucnu těšit na pokračování. Určitě bych si další díl přečetla
kniha se mi velmi líbila . Měla děj, napětí od začátku až do konce . Čtenář se určitě při čtení nebude nudit. Mohu vřele doporučit
je to pěkná kniha ,ale v některý pasážích knihy je popis sexuálních praktik trošku drastický a přehnaný. Což dle mého názoru trošku kazí romantičnost této knihy.
Jako vždy velká spokojenost s knihou od této autorky. Krásný , zamilovaný příběh plný děje a romantiky . Už se teď těším na další knihu . Škoda ,že u nás nevychází více titulů.
jako vždy další napínavá kniha , plná dobrodružství a napětí
spisovatelka znovu nezklamala. Krásný romantický příběh , plný romantiky a napětí.
jako vždy od této spisovatelky krásná romantika plna děje , lásky a erotiky. Doporučuji k přečtení :-)
krásné oddechové čtení plné romantiky a erotiky. Všechny knihy této spisovatelky jsou super a určitě doporučuji jejich přečtení. Škoda jen ,že jich u nás tak málo vychází
jako z každých dílů, super napsaný děj. Velmi překvapivý konec ,ale proč ne :-). Vše je možné . Celou trilogii Nekroskopu - Pobočka E ,doporučuji k přečtení