pip11 komentáře u knih
Byl to miloučký a velmi ‚sladký‘ příběh, jak už sám název napovídá. Děj je klidný a nenáročný, také se občas budete brouzdat Paříží a mlsat. Tento díl se mi líbil více než Pekárna v Brooklynu.
Moc pěkný příběh o spřízněných duších, cestách v čase a reinkarnacích. Bylo zábavné sledovat Nicholase jak poznává současnost…Konec byl trochu useknutý, ale zachycoval vše, co krásně završilo celý příběh.
Do knihy jsem se pořádně začetla až od poloviny, pak už to bylo fajn.
Nenáročné, ale příjemné příběhy. V první povídce Laura bojuje za nový život, druhá se točí kolem velkého dědictví s podmínkou. Jednoduché oddechové čtení.
Příběh tří kolegyň a kamarádek, každá v odlišném věku, přesto si skvěle rozumí. Humoru tady není tolik jako v předchozím díle, ale i tak jsou zde zábavné chvilky, hlavně v závěru. Je to nenáročný a pohodový příběh.
Příběh Rychlá jízda byl pěkný, ale v rozporu s názvem mu chyběla svižnost a nějaké to napětí.
Tento díl byl o dost lepší než předchozí. Zamotaný případ se spoustou podezřelých…
Druhá polovina knihy mě zaujala podstatně více, ale závěr už byl hodně přeslazený. Příběh bez pořádné zápletky.
Příběh, ve kterém je spousta tajemství, současných i dávných. Lehké a milé čtení, nechybí ani vtip.
Sára ve svém neobvyklém zaměstnáním žije vcelku klidný život do doby, než zneškodní zloděje, kteří se rozhodnou krást v domě jejího zaměstnavatele, který je pro ni spíše dědečkem. Po krátkém televizním šotu o její profesi se začíná klid měnit a přichází vraždy. Čtivý a lehce napínavý příběh, kde ani o mrtvé není nouze.
Druhý díl se mi líbil, nechyběl zde skvělý humor a samozřejmě nějaká ta vražda s amatérským pátráním. Můj tip na pachatele mi nevyšel a odhalení mě dost překvapilo. Už se těším na pokračování.
Netradiční, zábavná až bláznivá detektivka. Pokud nechcete přemýšlet, ale jen se pobavit, tak klidně do toho.
Amelie od dětství trpí nemocí, při níž kdykoliv během dne může upadnou do spánku a svalové paralýzy, kdy je naprosto bezmocná. Proto se už nějakou dobu léčí na panství Moorington Cross, kde s poslední vůlí svého lékaře zažívá nečekaný obrat ve své budoucnosti. Detektivní zápletka táhnoucí se celým dějem a tajemství, které je nutné odkrýt nutně vedou do minulosti, která vyplouvá na povrch. Byl to moc dobrý příběh, který nepostrádal napětí a já se při něm dobře bavila.
Příběh druhé sestry Elizy mě ze začátku moc nenadchl, bylo to spíše nudnější. I tak jsem se rozhodla pokračovat a nelituju, druhá půlka knihy je rozhodně lepší.
Tak jsem se hned pustila do další knihy od Zapaty. Příběh to byl moc pěkný, ale u mě zatím vede Srdcem proti zdi.
Kdo má rád příběhy o reinkarnaci, tak si to užije. Sice jsem se pořádně začetla až zhruba ve čtvrtině, ale potom už mě začalo zajímat, jak to vše dopadne. Děj není nijak strhující, ale postupné odkrývání pravdy bylo zajímavé.
Prostředí příběhu mě spíše od čtení odrazovalo, jsem ale ráda, že jsem se do knihy nakonec pustila. Jako vždy od L.H. čtivé a poutavé.
Oddechová detektivka s již známými vyšetřujícími, Jackem a Sarah. Pro mě to byl nejméně poutavý díl.
První polovina knihy obsahovala vtipné dialogy, které ale postupně úplně vymizely. Celkově mě příběh příliš nenadchnul.
Dobrodružný příběh pojednávající o průvodcích v drsné divoké přírodě Montany, kde nebude chybět nenápadný vrah a lidožravý medvěd baribal. Bylo to napínavé, taky zábavné a lehce čtivé.