pip11 pip11 komentáře u knih

Mstitel Mstitel Jude Deveraux (p)

Další humorný příběh z pera Jude, ze série Montgomeryovi. Bylo to roztomilé a hezky zábavné s chvílemi napětí a pěkným koncem. Příjemně jsem se bavila :)

11.07.2020 5 z 5

Legenda Legenda Jude Deveraux (p)

Tohle byl podmanivý a vzrušující příběh. Legenda má tajemství, zvraty, romantiku, cestování časem a dobrodružství - celkově skvělý zážitek, při kterém nevíte, co můžete očekávat. K této knize se moc ráda vrátím :)

05.07.2020 5 z 5

Dokážete udržet tajemství? Dokážete udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

Tento oddychový příběh je plný humoru a bláznivých chvilek. Sympatická Emma prožívá eskapádu trapných situací a přitom chce uspět navzdory všem překážkám. Smutný byl přístup jejích rodičů, než poznali pravdu. Celkově je to čtivá a zábavná kniha.

11.06.2020 4 z 5

Návrat do kouzelného domu Návrat do kouzelného domu Jude Deveraux (p)

Co byste dělali, kdybyste dostali možnost skutečně změnit svůj život. Přemýšlíte nad tím…vrátit se na dva týdny do minulosti a tentokrát učinit jiná rozhodnutí a kroky… Moc pěkně napsaný příběh tří žen, které spolu podniknou největší dobrodružství ve svých životech.

02.06.2020 5 z 5

Pod španělským sluncem Pod španělským sluncem Jenny Oliver

Netradiční ale příjemný a pohodový příběh sourozenců, který dokonale dýchal španělským temperamentem a sluncem, prosycený vůní moře. Přemýšlení o tom, co je v životě opravdu důležité, o pochopení pravdy a sebe samých. Moc pěkný a nekomplikovaný příběh, hřejivý a milý.

21.05.2020 5 z 5

Kavárna na pláži Kavárna na pláži Lucy Diamond (p)

Hlavní hrdinka Evie a její kouzelná plážová kavárna, co říct… Krásně jsem si knihu užila, nemohla jsem ji odložit, jak to bylo čtivé. Ideální volba na letní dovolenou. Mám moc ráda příběhy Lucy Diamond, jsou příjemné a vždy vás chytnou.

29.01.2020 5 z 5

Štěstí pro začátečníky Štěstí pro začátečníky Katherine Center

Krásný příběh, který jsem si opravdu skvěle užila.
Helen se po rozvodu rozhodne změnit svůj život a odjíždí na třítýdenní kurz přežití do lesů a hor Wyomingu. Při odjezdu ale zjistí, že na stejné místo jede i Jake, kamarád mladšího bratra. Vůbec se ji to nelíbí a to ještě ani netuší, co vše ji tento vpád do jejich plánů přinese. Helen a Jake byli vážně skvělí a sympatičtí, a já jim rozhodně moc fandila. Těším se, až si jejich příběh přečtu znovu.

26.01.2020 5 z 5

Snoubenec mé sestry Snoubenec mé sestry Rachael Anderson

Není to nijak hodnotná literatura, což jsem ani nečekala, ovšem rozhodně je lehká, svižná a zábavná. Velmi dobře jsem se u příběhu bavila a nasmála se. Usmívala jsem se skoro stále, prostě moc milá oddechovka. Krásná obálka jako bonus.

17.01.2020 5 z 5

Bude to dobrý rok Bude to dobrý rok Lucy Diamond (p)

Je to má druhá kniha od této autorky a jsem spokojená. Tento příběh tří žen, které zápolí se svými životy a stanou se z nich kamarádky, je příjemně reálný a hezky čtivý.

31.10.2019 5 z 5

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Moc krásně se to četlo, Bobovi a Jamesovi jsem držela palce a už se těším na pokračování.

13.10.2019 5 z 5

Záměna Záměna Caro Martini

Skvěle jsem se bavila, příběh Almy a Jasmíny byl velmi zábavný a na konci byl krásně dojemný. S knihou jsem si příjemně zarelaxovala, doporučuji.

27.09.2019 5 z 5

Tajemství černé orchideje Tajemství černé orchideje Lucinda Riley

Krásně barvitý a poutavý příběh o ztrátě a vykoupení, ve kterém nechybí neočekávané zvraty. Je to příjemná kniha, která mě zaujala od první stránky.

25.09.2019 5 z 5

Panství Edenbrooke Panství Edenbrooke Julianne Donaldson

Krásný příběh. Hlavní hrdinka se mi od začátku moc líbila, její ,,potrhlost” je zábavná :D Dialogy mezi Marianne a okouzlujícím Philipem jsou skvělé- je na tom založena celá kniha. Zábavné, napinávé a romantické. Rozhodně řadím tuto knihu mezi mé nejoblíbenější :)

03.08.2018 5 z 5

Opatství Northanger Opatství Northanger Jane Austen

Catherine je milá inteligentní dívka, pouze ke svému věku ještě dost nezralá, důvěřivá až naivní- také je to její první odjezd z domova. Ovšem sourozenci Thorpovi - John a Isabella mi lezli na nervy od samého začátku. Tolik falše, namyšlenosti a podlosti- ano lidé s čistým srdcem, jsou vůči takovýmto zprvu bezbranní, než si uvědomí co jsou zač. Líbí se mi, že Austenová, nemá pouze sebejisté a průbojné hrdinky, takových zase tak moc v reálu není a už vůbec né tehdy. Příběh je milý, poutavý, příjemný a opět končí ,,a žili šťastně”. :)

17.05.2018 4 z 5

Nadělení před Vánocemi Nadělení před Vánocemi Kate Stewart

Příběh o partnerských problémech, citech, porozumění a rodinné pospolitosti. Děj se odehrává na chatě v horách, kde se na vánoce sejde celá rodina, plus navíc neočekávaný host. Komedií to nenazvu, protože vtipné mi přišly pouze dvě scény, a sice e-maily na začátku a potom scéna s odtahovkou. Pak možná už jen pár pouze úsměvných momentů. Svátky jsou tady pěkně vyobrazené, ale některé části mi sem nesedly, kazilo to celkový dojem. A tak z nadějného příběhu musím ubrat *

04.01.2025 4 z 5

Adventinky II.: Kdo jsem? / Když králíci zpívají / Vánoční andílek / Nevěsta s červenou mašlí Adventinky II.: Kdo jsem? / Když králíci zpívají / Vánoční andílek / Nevěsta s červenou mašlí Heather Graham Pozzessere

Nejhezčí a nejvíce vánoční byl poslední příběh, ten byl moc pěkný. Třetí byl taky hezký a zbylé dva spíše průměr.

13.12.2022 4 z 5

Co si počít s vévodou Co si počít s vévodou Sally MacKenzie

Pěkný a veselý příběh z vesnice Loves Bridge, kam přijíždí ,prokletý’ vévoda, aby vybral novou obyvatelku do domu pro neprovdané dámy. Nenáročný, ale o to zábavnější příběh…Vikářova čtyřletá dvojčata byla roztomilá :).

10.12.2022 4 z 5

Na krídlach oddanosti Na krídlach oddanosti Roseanna M. White

Také druhý díl byl skvělý, moc jsem si ho užila díky dobře propracovaným postavám a poutavému ději. Oproti minulému dílu se věnuje pilotům a zdravotním sestrám, ovšem ne jen jim. Na pokračování se už teď velmi těším.

18.08.2022 5 z 5

Tajemná číše Tajemná číše Jayne Ann Krentz

Naprosto nesourodá dvojice se vydává na ostrov do Skleněného domu, každý za svým vlastním cílem. Vypadá to, že si půjdou po krku…nebo že by nebyli zase až tak odlišní…? Příjemné čtení s lehkou detektivní zápletkou.

10.08.2022 4 z 5

Odmaskovaná Julie Odmaskovaná Julie Teri Wilson

Nevzhledná obálka mě od čtení spíše odrazovala, jsem ale ráda že jsem nakonec po knize sáhla. Je to zábavný a čtivý příběh plný čokolády, od první do poslední stránky. Autorce se tato moderní verze Romea a Julie hezky povedla.

29.07.2022 5 z 5