pip11 pip11 komentáře u knih

Návrat na vinici Návrat na vinici Kristan Higgins

Celkově to byl pěkný příběh o přátelství a lásce. Pouze jsem se snažila do knihy začíst poměrně dlouho.

12.03.2020 3 z 5

Závrať všedních dnů Závrať všedních dnů Nora Roberts

Pěkný pohodový příběh o matce tří chlapců a rekonstrukcí hotelu. Kolem této stavby se odehrává celá kniha. Duch zde žijící je fajn a všechny postavy až na jednu jsou sympatické. Bylo to hezké, poklidné a romantické čtení.

10.03.2020 4 z 5

Můj ne tak sladký život Můj ne tak sladký život Rachel Harris

Je pravda, že tento díl už nebyl až tak poutavý jako dva předchozí, ale i tak to bylo pěkné.

08.03.2020 3 z 5

Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Druhá část příběhu cesty v čase, tentokrát o Alessandře. Velmi pěkné a povedené, užila jsem si to. Less se ocitne v současnosti a snaží se poznat a pochopit, jak to tady chodí a zároveň poznat to, co jí v její době nemohlo být dopřáno. Bylo to moc příjemné čtení a od první do poslední stránky jsem se bavila.

07.03.2020 5 z 5

Láska na Korfu Láska na Korfu Mandy Baggot

Moc pěkná a zábavná oddechovka, kde se Tess seznámí s Andrasem a celou jeho rodinou na přípravách pravé řecké svatby. Zároveň bylo moc hezky popsané prostředí, úplně jsem cítila to vedro a pálící slunce. Pěkné a příjemné čtení.

07.03.2020 5 z 5

Černý rytíř Černý rytíř Candice Proctor

Dobrodružství, romantika, bitvy, napětí. Byl to pěkný středověký příběh.

04.03.2020 4 z 5

Rodový slib Rodový slib Elizabeth Peak

Krásný příběh, který mě zaujal od samého počátku. Tento příběh ze skotské Vysočiny má poutavý a svižný děj, který si mi mě zcela získal. Báječně jsem si užila tuto romanci Gillian a Malcolma, spolu s historickými postavami. Taky jsem si zamilovala malého Sina, byl tak rozkošný :D Můžu jen vřele doporučit a moc se těším, až vyjde další kniha.

03.03.2020 5 z 5

Hrůzná vláda žen Hrůzná vláda žen Laurie R. King

Pokračování příběhu Sherlocka a Mary se mi velmi líbilo, vůbec mě nezklamal. Plynule navazuje na první díl, kde se poznávají a stanou se z nich přátelé. Doporučuji číst posloupně. Těším se moc na další díl.

01.03.2020 5 z 5

Téměř perfektní Téměř perfektní Katie Fforde

Hezká pohodová kniha o Anně, která koupí a renovuje starý dům.Do toho nečekaně získá chrtí slečnu a dozví se, že dům je památkově chráněn, což jí udělá trochu čáru přes rozpočet. Poznává nové přátele a taky ji tady svitne naděje na nový vztah. Je to odpočinkové čtení a kdo má rád stavební rekonstrukce, tak si přijde na své.

28.02.2020 4 z 5

Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Úžasný příběh o hledání vlastní cesty a místa v životě skrze seznam přání. Je to kouzelně dojemné a emotivní, nechtěla jsem aby to skončilo, ale nedokázala jsem přestat číst. Žánrově je toto pro mě snad nejpovedenější příběh, ráda se k této knize jednou vrátím.

25.02.2020 5 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Můj první Sparks a první polovina mi dala zabrat. Zvažovala jsem, jestli knihu neodložit, ale vydržela jsem a jsem tomu ráda. V druhé půli už je příběh poutavý, a závěrečná část byla moc krásná i když smutná. 3,8*

24.02.2020 4 z 5

Opravdově, šíleně, řecky Opravdově, šíleně, řecky Mandy Baggot

Dovolená na pláži v krásném prostředí Korfu (hezký letní mix). Tento příběh jsem si velmi příjemně užila, bylo to vtipné, letně oddychové a mile romantické, s moc pěkným závěrem. Další skvělý příběh od Mandy Baggot.

22.02.2020 5 z 5

Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

Jaké to je, nečekaně se ocitnout ve Florencii 16 století. Příběh Cat, která s otcem a budoucí macechou odletí z Hollywoodu do Itálie na dovolenou, kde se díky cikánce dostane do dávné minulosti. Příjemně jsem se bavila a podívám se po dalším díle, protože jsem zvědavá na Alessandru.

20.02.2020 4 z 5

Láska a vzdor Láska a vzdor Georgette Heyer

I když zde chyběl autorčin humor, bylo to pěkně dobrodružné. Kdo je padouchem v honbě za získáním majetku a podlými činy…

19.02.2020 4 z 5

Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

Velká spousta trapasů a místy také hodně humoru. Takto by se dal jednoduše popsat příběh Annie. Bylo to hezké, romantické a zábavné.

15.02.2020 4 z 5

Kdybys mě teď viděla Kdybys mě teď viděla Cecelia Ahern

Byl to kouzelný příběh o vnitřním světě a prožívání Elizabeth a jejího adoptivního syna (synovce) Luka. Velmi zvláštní, ale moc krásné snění. Ze začátku se mi příběh táhnul, pak mě ale zcela okouzlil.

15.02.2020 5 z 5

Všechno je jinak! Všechno je jinak! Gilles Legardinier

Krásně oddechová a pohodová kniha, ve které se budete minimálně usmívat, ne-li smát nahlas. Moc jsem si oblíbila monsieura Blake-a a také všechny ostatní.
Srdečný příběh, který si vás jistě získá.

11.02.2020 5 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Kniha s nádhernou obálkou a co se týče děje, je to krásný romantický příběh plný knih. Animant má svět vzhůru nohama, od okamžiku co odjede na měsíc do Londýna, aby zde pracovala v univerzitní knihovně. Provází nás každým dnem, kdy zažívá úplně nový rozměr bytí, který ji pomalu ale jistě mění… Bylo to krásné, prostředí i postavy.

10.02.2020 5 z 5

Holmesova učednice Holmesova učednice Laurie R. King

Příběh Mary a Sherlocka byl zajímavý a poutavý. Konečně Holmes potkal někoho, kdo má stejné intelektuální schopnosti a je na podobné vlně humoru. Dialogy hlavních postav jsou zábavné a udržují skvělou atmosféru. 4.5*

06.02.2020 4 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Útlá knížečka, ale velice dojemná. Příběh je to velmi laskavý a láskyplný.

02.02.2020 5 z 5