pocketka komentáře u knih
čte se velmi dobře, vtipná, dobrá zápletka, určitě se nebudete nudit
touhle knihou jsem byla trošku sklamaná. očekávala jsem - dle recenzí - opravdu skvělou knihu, u které budu brečet smíchy, ale nestalo se. kniha se čte velmi dobře, velká oddychovka, ale opravdu jsem čekala něco, k čemu se budu hodněkrát ráda vracet. no alespoň jedno velké pozitivum - došlo mi, že moje děti nejsou až tak nesnesitelné. že by mohlo být i hůř :-)
Velmi krutý příběh, člověk nechce věřit, že je podle skutečné události. Kniha se četla dobře, pokoušela jsem se i o další díl, ale ten už není tak poutavě napsaný, takže jsem skončila někde v polovině. Květy z půdy ale určitě stojí za přečtení.
asi jedna z mála knih, kdy je filmové zpracování mnohem lepší než právě ta kniha samotná. přečteno, ale vracet se k ní asi nebudu.
jednoznačně jedna z nejlepších knih od Viewegha. určitě lepší než film. velmi lehké čtení, klasické odpočinkové
krásná kniha, trošičku trvalo, než jsem se začetla, ale po pár stránkách už jsem nemohla přestat číst. nahlíží na válku neobvyklým pohledem, přijatelným i pro ty, kteří nemusí knihy s válečnou tématikou. jen škoda toho rychlého konce.
moje vůbec první "upírstvo". byla jsem nadšená. líbí se mi styl psaní i příběh. jakmile začnete číst, nemůžete přestat
patří mezi mé nejoblíbenější knihy vůbec. hezký příběh, oddychovka. jedna z mála knih, kterou jsem přečetla už vícekrát.